Sociální sítě
Nahoru

Ověření hráčů při registraci: Nezbytnost licencovaných online heren

Chtěli byste si užít online her přímo v prohlížeči a nic neřešit? Aby ne, pohodlí je dnes v mnoha ohledech velmi důležité. Zahrát si v online kasinu bez registrace lze, nicméně většinou se jedná o pochybné provozovatele. Ideální je vsadit na licencované podniky, jež získaly oprávnění k provozování byznysu od České národní banky. Musí zkrátka ctít literu loterijního zákona. Jak to vlastně s onou registrací funguje a pro které podniky je typická? Na to se zaměříme v následujících řádcích.

Největší překážka pro zahraniční provozovatele

Podmínkou, kterou klade česká legislativa na provozovatele online casin, je podnikatelská přítomnost příslušného subjektu na území České republiky. To pochopitelně vyhovuje tuzemským společnostem, neboť to znamená i povinnost stoprocentního naplnění přísné české legislativy. I proto řada zahraničních společností český trh raději opustila.

Jednou z povinností každého provozovatele je ověření totožnosti hráče. Jestliže účet neověříte, máte smůlu, jelikož se váš herní účet pozastaví. Možností ověření hráčského účtu je naštěstí hned několik. České casino online mimo jiné umožňuje, že od doby, kdy se registrujete, získáváte třicetidenní lhůtu k tomu, abyste dorazili na pobočku konkrétního provozovatele. Jsou ale i jiné způsoby.

Ověřit účet lze různými způsoby

Pro provozovatele online kasin je velmi důležité vědět, s kým mají tu čest. Ověření není nutné řešit přímo na některé z poboček konkrétního kasina. Stačí navštívit třeba takový Czech POINT. Výbornou volbu představuje také ověření účtu prostřednictvím elektronického bankovnictví. Je to právě banka, která se do jisté míry za daného hráče zaručí.

Po ověření účtu můžete začít hrát

Jak bylo zmíněno výše, ověření účtu není nijak výrazně náročné. Zvládne jej fakticky každý, a to během několika málo minut. Určitě není od věci podívat se i na internetu, kde bývá k dispozici velké množství zajímavých informací. Třeba na Vyhraj.cz jich najdete spousty.

 

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroj obrázku: Burdun Iliya / Shutterstock.com

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.