Sociální sítě
Nahoru

České terasy světové úrovně

Terasa je místo, jemuž se nepodobá žádná jiná část vašeho domu. Prostor, který umí poskytnout klid, ale i dodat novou energii.

Každý den může být svátkem, pokud máte možnost strávit alespoň chvilku na tom výsostném území, kde jste v bezpečí domova, a přesto na čerstvém vzduchu. Kvalitní terasa, to je styl života. Ať už si na ní po ránu vychutnáváte kávu nebo si užíváte večer s rodinou či přáteli.

Dobrá terasa je jako dokonalý sluha. Dokud ho nepotřebujete, nevíte o něm, ala v okamžiku, kdy zatoužíte po skleničce, máte ji před sebou. Takový servis však nenabídne jen tak někdo. Chce to kvalitní materiál, odolnost a ta nejlepší doporučení. K čemu vám bude navoněná dřevěná terasa, která se začne pod tíhou povinností do dvou let rozpadat.

Zkuste design drásaného dřeva

Nejpřirozenější alternativu klasických dřevěných povrchů dnes nabízejí terasy z kompozitu dřeva a kvalitního plastu. Dřevní moučka z obnovitelných zdrojů, zdravotně nezávadný a recyklovatelný polyethylen a 100% ekologické přísady zaručují mimořádnou odolnost prken a jejich dlouhou životnost při minimálních nákladech na údržbu.

Na tuzemském trhu se můžete setkat se širokou nabídkou importovaných prken z WPC, ne vždy vyrovnané kvality. Velkou výhodou zákazníků v České republice, ale i na Slovensku je fakt, že k nejvýznamnějším evropským výrobcům a dodavatelům kvalitního kompozitu patří už řadu let česká společnost WPC – Woodplastic.

Její plnoprofilová prkna Terafest dokážou díky patentované směsi a nejpokrokovější laserové technologii výroby dokonale imitovat celou škálu nejrůznějších druhů dřevěných povrchů. Od jemně zbroušených a hebkých na dotyk přes kouzelnou patinu starých palubek až po moderní design drásaného dřeva.

Kompozit lze po nahřátí ohýbat

Díky plnému profilu se prkna Terafest nekroutí, jsou stálobarevná a jejich kvalita se časem nemění. K jejich velkým přednostem patří také protiskluzový povrch bez třísek a štěpů a odolnost vůči všem rozmarům počasí – dešti, sněhu, mrazu i UV záření. Jejich údržba je přitom minimální, spočívá jen v občasném zametení a opláchnutí vodou.

Některá prkna ze středočeských Bukovan jsou díky svým vlastnostem ideální k bazénům, jiná do pečlivě udržované zahrady. Záleží samozřejmě i na volbě odpovídajícího barevného odstínu. Ty se pohybují od cedru přes decentní teakový, hřejivý Merbau, čokoládový Palisandr, seriózně působící Wenge až po tmavý Eben či ocelově šedý Inox.

Díky velké odolnosti materiálu lze prkna Terafest instalovat bez nutnosti kotvení – montáž vaší terasy bude snadná a rychlá. Stálobarevný a minimálně nasákavý materiál umožňuje v případě nepříznivých okolností instalovat prkna i s nulovým spádem. Vzhledem k tomu, že materiál lze po nahřátí ohýbat, prkna dokážou snadno kopírovat ladné křivky vašeho bazénu či schodů.

Využijte záruku až 25 let na prkna Terafest

Zájemcům o novou kvalitní terasu od českého výrobce je v současnosti k dispozici více než tisícovka prken, která jsou skladem a připravena k okamžité distribuci. WPC – Woodplastic rozšířila nabídku i o atypické terasy a terasy na míru. Díky tomu ušetříte na materiálu a nebudete muset hradit nadbytečné odřezky prken.

Možná že právě teď je ta správná chvíle pořídit si novou terasu. K dispozici máte celou síť certifikovaných spolupracovníků výrobce. Na požádání a bezplatně vám poradí s výběrem prken, vytvoří návrh a kalkulaci a následně vám terasu nainstalují.

Se zárukou až 25 let to už stojí za optání, co říkáte?

www.woodplastic.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.