Sociální sítě
Nahoru

Prim Orlík přichází s novou edicí v titanu

Český výrobce hodinek Prim připravil další letošní limitovanou edici. Inspirací se stal nejen ikonický model z roku 1964, ale především česká zručnost a vynalézavost, spojení mistrovského řemesla a umění.

Designem hodinek, které budou v prodeji pouze do konce roku 2022 za 90 000 Kč, se tradičně prolíná národní symbolika.

Prim Orlík. Model, jehož design nestárne. Znamená více než „jen“ hodinky. Je příběhem, ke kterému novoměstští hodináři ze společnosti Elton hodinářská rádi přidávají další kapitoly.

Speciální edice Prim Orlík 2022 je tou nejnovější. Designu hodinek dominuje elegantní šedá. Minimalismus ozvláštňují detaily v kombinaci bílé, modré a červené.

Titanové pouzdro klasických tvarů je mimořádně komfortní na nošení a antracitový číselník bez datumového okna je poctou historickému modelu. Na pozadí broušeného titanu působivě vyniká otočný kroužek s povrchovou DLC úpravou.

Korunku zdobí stylizovaný lipový list v barvách trikolory. Lípa je českým národním stromem, a proto jí patří čestné místo i na těchto výjimečných hodinkách. A nejen to.

Během roku 2022 bude z iniciativy společnosti ELTON hodinářská zasazeno 22 lipových stromků. V okolí Nového Města nad Metují, kde má firma sídlo již 73 let, tak vyroste nová alej.

Ambasadorem hodinek se stal český herec Hynek Čermák. Orlíky jsou pro něj srdeční záležitostí. „Hodinky jsou moje vášeň. Prim Orlík jsou navíc hodinky, o kterých jsem si celý život říkal, že si je jednou pořídím. Proč je rád nosím? Mají jednu obrovskou výhodu. Nikdy s nimi nebudu mít pocit, že mám na ruce kýč.“

Edice není omezena počtem kusů, její exkluzivita spočívá v tom, že objednat bude možné tyto hodinky pouze do konce roku 2022.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.