Sociální sítě
Nahoru

33 hodinek Frederique Constant oslavující 33 let svobody

Ženevská hodinářská manufaktura Frederique Constant představila speciální edici hodinek vyrobených pouze a jen pro český trh. Hlavním detailem, kterým zaujmou, je české označení dne v týdnu na číselníku. 33 kusová číslovaná limitovaná edice vznikla k příležitosti výročí 33 let od Sametové revoluce.

Namísto nejčastěji používaného anglického nebo německého data ukáže číselník jméno dne česky – PON – ÚTE – STŘ – ČTV – PÁT – SOB – NED. Tím zároveň hodinky při každém pohledu na ně připomenou, jak je to skvělé, že je každý den svobodný.

Každé hodinky z této limitované edice jsou číslovány 1 až 33/33 na plném dýnku. Pod ním je ukrytý spolehlivý automatický strojek FC-304 s 38hodinovou rezervou nátahu. Seřizuje se korunkou zdobenou logem manufaktury Frederique Constant.

Pouzdro těchto výjimečných hodinek má průměr 41 mm a je vyrobeno z nerezové oceli. Černý kožený řemínek o šířce 21 mm je navíc u spodní části pouzdra hodinek důmyslně dekorován českou trikolorou. Hodinky jsou dodávány v luxusním leštěném dřevěném boxu s cenovkou 33 900 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.