Vlasová péče Almara Soap

Vlasy jsou ovlivňovány nepříznivými vlivy nehledě na roční období, česká značka známá ruční výrobou kvalitní kosmetiky proto přichází s náloží novinek, které vyřeší jakýkoliv problém.
Dopřejte vlasům výživu
Od kořínků po konečky posílí vlasy olej Strong Hair. Patnáct minut před umytím naneste malé množství na pokožku a jemně vmasírujte do vlasů. Intenzivnější péči poskytne zábal, kdy naolejované vlasy zabalíte do teplého ručníku na 30 minut nebo déle, klidně i přes noc. Pro zkrocení nepoddajných suchých kudrlin je zde varianta bezoplachového kondicionéru. Po umytí vlasy pročešte, po celé délce do nic vmasírujte olej (nemusíte se bát, že budou mastné) a dále upravte jako obvykle.

Hair Elixir New Hair, Almara Soap, 300 ml/349 Kč, almarasoap.com

A co nejjemnější mytí
Na problematickou pokožku je zde šampon Clean Hair, pro mastící se vlasy Shiny Hair a na obranu proti vypadávání Strong Hair. Všechny šampony obsahují rostlinné a esenciální oleje, extrakty z evropských, ale i exotických ayurvédských bylinek jako je henna, ašwaganda, kapur kachli nebo ritha, prášek získávaný z indických mýdlových ořechů.

Shampoo Bar Strong Hair, Almara Soap, 90 g/169 Kč, almarasoap.com

Ošetření kondicionérem
Skvělou alternativou ke konvenčním kondicionérům jsou pomocníci z řady Hair Elixir. Perfektně se doplňují s mýdlovými šampony, jsou vyrobeny na bázi nefiltrovaného jablečného octa a vlasy posilují, vyživují a dodávají jim lesk.

Hair Tea Strong Hair, Almara Soap, 25 g/169 Kč, almarasoap.com

Na závěr bylinný oplach a mist
Produktová řada Hair Tea je absolutní novinkou v kategorii profesionální péče o vlasy. Byliné oplachy se na vlasy používají již po staletí, nyní se k nim s láskou vracíme. Směs z listů břízy, nati přesličky, kopřivy, rozmarýny a máty peprné, květů levandule a chmele stačí vložit do sítka, zalít horkou vodou, nechat louhovat a vychladlou nalít přímo na vlasy. Nálev vydrží v v ledničce po tři dny, v lahvičce s rozprašovačem výborně poslouží jako vlasový sprej.

Hair Mist Bříza, Almara Soap, 100 ml/220 Kč, almarasoap.com

Březový Hair Mist rozšiřuje nabídku hydrolátů, která je u Almara Soap už tak dost bohatá. Mist dokonale vyživuje pokožku, přirozeně hydratuje a poctivě posiluje každý vlas přímo od kořínku. Je skvělý proti svědění, pro osvěžení v horkém dni i pro podporu růstu.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz