Sociální sítě
Nahoru

Kinley Tonic Zero pro skvělý míchaný drink

Jaro je v plném proudu, teploty se postupně zvyšují a léto na sebe nenechá dlouho čekat. Přichází tak čas míchaných nápojů. Přinášíme vám recepty, které si velmi jednoduše můžete namíchat doma a jejichž součástí je aktuální novinka Kinley Tonic Zero.

Tato nová limonáda pro dospělé je, jak již její název napovídá, bez cukru. Vyznačuje se výbornou svěží chutí a díky její variabilnosti se hodí do celé řady míchaných nápojů, či dokonce kávy. Tak co říkáte, vyzkoušíte některý z našich tipů?

Sunny Rock
40 ml Nemiroff De Luxe
5 ml Supasawa sour mix
5 ml Bezinka zero
Střik grapefruit bitters
125 ml Kinley Tonic Water Zero
Grapefruitová kůra

 

Espresso Tonic Zero
125 ml Kinley Tonic Water Zero
35 ml Espresso Costa Coffee
Grapefruitová kůra
Snítka rozmarýnu

 

Tea Rock
40 ml Nemiroff infuzovaná Rooibos
5 ml Supasawa sour mix
5 ml Monin vanilka sugar free
125 ml Kinley Tonic Water Zero
Pomerančová kůra

Pokud nemáte chuť nic míchat, vychutnat si nový Kinly Tonic Zero můžete samozřejmě i samotný. V obchodě ho poznáte velmi jednoduše podle černého přebalu s červenými detaily, podobně jako tomu je v případě ikonické Coca-Cola Zero. K dostání je v 1,5litrové PET lahvi či ve skleněné lahvi, během letošního roku přibude také verze v plechovce.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.