Sociální sítě
Nahoru

Hublot Big Bang Unico v novém odstínu Summer Purple

Tady jde o módu. Hublot nezůstává pozadu a s příchodem léta se nechává unášet módním purpurovým odstínem. Nasedněte na trendy vlnu a nechte se osvěžit odvážnou a zářivou barvou nadcházející sezóny.

Módní nadšenci z celého světa se shodují v jedné věci: odvážné a jasné barvy slaví letos v létě velký návrat na scénu! Osvěžující trend „colour blociking“ ovládl přehlídková mola ve všech světových módních metropolích, inspiroval novou kampaň značky Hublot nazvanou „Summer in the City“ a přinesl limitovanou letní edici ikonického modelu hodinek Big Bang Unico, který se kompletně zahalil do purpurové barvy.

Leštěné pouzdro o velikosti 42 mm je vytvořeno z lehoučkého eloxovaného hliníku, který hodinkám poskytuje dokonalou odolnost a ochranu proti poškrábání i nárazu.

Srdcem hodinek je manufakturní chronograf HUB1280, jehož práce je jasně vidět skrz precizně řezaný číselník. Ručičky i indexy hodinek s rezervou chodu 72 hodin jsou vyvedeny ve stejném odstínu jako pouzdro, ale jsou navíc zvýrazněny luminiscenčními bílými detaily. A aby byl purpurový dojem dokonalý, Big Bang Unico Summer přichází se dvěma řemínky.

Zatímco jejich odstín odpovídá purpurové barvě pouzdra, liší se materiálem – první je prošívaný a disponuje zapínáním na suchý zip, další je pak klasicky vyrobený z přírodní gumy. Oba se dají snadno měnit díky patentovanému systému One-Click.

Hodinky Big Bang Unico Summer Purple jsou určené pro každého a od června budou k dostání v limitované edici 200 kusů ve 125 buticích značky po celém světě i na eshopu.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.