Sociální sítě
Nahoru

Holešovická challenge

Holešovice jsou zvaná Mokřadla. Nelíbivé místo na břehu Vltavy dříve lidé spíše míjeli. Nyní je vše jinak. Jedna z nejvíce prosperujících čtvrtí v Praze vůbec, vítá nové občany a podniky. Gastronomická část Holešovic je na nejmarkantnějším vzestupu. Dříve by tu člověk narazil maximálně na nevzhlednou knajpu. Nyní se to zde rojí kavárnami, bistry a restauracemi. Mimo to jsou tu i producenti gastronomických výrobků, kteří našli na Praze 7 svůj domov.

Nejrozkvetlejší restaurace s asijsko-českou kuchyní PRU58 spojila síly se sousedem, a to Garage22 Prague Distillery, jež je první craftová destilerie v Praze, založená v roce 2020. Spojení těchto klenotů, znamená jediné. Letní party v PRU58.

25. června od 13:00 do 22:30. Během jednoho dne budou moci hosté ochutnat, co Holešovice nabízí. Za PRU58 to budou lízátka v rozmanitých příchutích. Pozor, nebudou chybět ústřice a mnoho dalších delikates.

Pitný režim zastoupený GIN22 – grepy, listy kafrové limety a kubébový pepř, PINK GIN – brusinky a okvětní lístky růže a v neposlední řadě SUMMER GIN – citrusy a galangal. Ze všech těchto prémiových základů budou připraveny signature drinky, které nikdo nikdy jinde neochutná. Ve spojení s jídelní nabídkou, lze očekávat, že se na půdě PRU58 hned vedle Armády Spásy uskuteční opravdová sousedská challenge, kde je každý vítaný. Nikdo nebude legitimován, ale srdečně vítán.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.