Sociální sítě
Nahoru

S lahodnou kávou Costarica Aquiares až k výšinám sopky Turrialba

Jihoamerická Kostarika je země s velkým přírodním bohatstvím. Žije zde mnoho živočišných i rostlinných druhů, které nenajdete nikde jinde na světě. Tato země, jejíž název znamená „bohaté pobřeží“, láká cestovatele ze všech koutů světa na své nádherné pláže, karibské a tichomořské pobřeží, bohatý podmořský život a majestátní sopky.

Kostarika je však také od nepaměti spjatá s kávou. A není divu, její unikátní klimatické podmínky jsou pro kávovníky naprosto ideální. Právě díky místnímu podnebí se kostarická káva může pochlubit vynikající chutí, intenzivním aroma a také příjemnou kyselostí.

Navštivte malý ráj mezi dvěma řekami

Objevte s námi kávovou oblast Aquiares, která leží vysoko na svazích sopky Turrialba a patří mezi nejstarší kávové farmy Kostariky. Místní kávové plantáže jsou protkány více než tuctem přírodních pramenů a téměř 20 kilometry potoků. Ty zde tvoří síť přirozených koridorů přes farmu umístěnou v lesích, mezi dvěma říčními údolími. Zdejší rozsáhlé chráněné lesy poskytují zdravé prostředí pro místní faunu a floru.

Nyní k vám z této oblasti putuje novinka, kapsle L´OR Espresso Costarica Aquiares Limited Creation, obsahující čerstvou jednodruhovou kávu, jejíž chuť je dokonalým výtvorem z dílny kávových mistrů L´OR. Dopřejte si kávu vytvořenou z těch nejlepších zrn místních kávovníků a popusťte uzdu nekonečné zvědavosti a představivosti.

Harmonie chutí v jediné kapsli

Nechte se okouzlit medovým aroma 100% arabiky v kávových kapslích L´OR Espresso Costarica Aquiares. Celohliníkové kapsle, vhodné pro Nespresso kávovary, ukrývají sladkou, ale intenzivní kávu, s komplexními ovocitými tóny. Pokud hledáte v kávové chuti dokonalou harmonii, právě jste ji našli. V každém doušku se projevuje pravé umění pražení, které odhalí netušené chutě této skvostné kávy.

Užijte si postupné odkrývání pestré palety chutí. Náznaky růže, rozinek, vanilky a melasy jsou odhalovány ve vrstvách každého doušku a uzavírány tóny mléčné čokolády. Příjemně hořká káva se tak v ústech rozplývá jako lahodný kousek čerstvě připraveného dezertu. V dochuti ucítíte lehký náznak chilli.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.