Sociální sítě
Nahoru

Osobitý The Lovers Rum zláká i silné nátury

Za rumovou značkou The Lovers stojí David Cordoba, který dlouho pracoval jako globální ambasador Bacardi. Později se rozhodl vydat vlastní cestou a vytvořit perfektní rum pro Daiquiri. Ostatně, ne nadarmo se Davidovi přezdívá Mr. Daiquiri. The Lovers Rum je blendem pěti specifických rumů z Karibiku a Latinské Ameriky, konkrétně z Barbadosu, Dominikánské republiky, Guatemaly, Panamy a Nikaragui.

Každý z nich má svůj osobitý styl a charakter a do výsledné směsi dodávají řadu kontrastních chutí. Rum ve vůni zaujme aroma tropického ovoce, po napití následuje jemná chuť kombinující ovocné a sladší tóny. Následně však nastoupí suchost a tóny pepře s lehkými tříslovinami v závěru.

Vizuální koncept je založený na tradici vykládání tarotových karet, které se věnují ženy v rodině Davida Cordoby již po generace. Etiketa proto představuje tarotovou kartu Milenci doplněnou o plno různých odkazů, pestrých jako rum samotný. Pozorný divák například odhalí nejen vyobrazení cukrové třtiny, jež je základem každého rumu, ale také symbol pohostinnosti, objevování či krásy.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.