Sociální sítě
Nahoru

Maxi drinky na Terase U Prince

Terasa U Prince je pomalu národní památkou. Téměř každý Čech ji zná nebo o ni slyšel. To samé platí pro zahraniční návštěvníky, kteří míří do naší stověžaté Prahy. Kdo nebyl na Terase U Prince jako by nebyl. Neuvěřitelný výhled a mystická atmosféra je fantastická.

Kromě vytříbené kuchyně nabízí Terasa U Prince nově maxi drinky. Jedná se o verze oblíbených míchaných nápojů v líbivém provedení. Tyto drinky jsou určené pro více osob a jsou vyhledávané hlavně v letních měsících. Jejich boom nastal na ostrově Ibiza, kde se nikdy nespí. Během chvíle se to stalo fenoménem, který nabízí mnoho podniků po celém světě.

Ale jsme v Čechách, v Praze, na Staroměstském náměstí, a hlavně na Terase U Prince. Zde není nic jenom tak. Díky nejlepšímu baru u nás Black Angel‘s, který je ve sklepních prostorách pod Terasou, se téměř u nebe podávají maxi drinky v nezvyklých nádobách a v top kvalitě! Drinky totiž připravují opravdový barový profíci, které kreativně vede už dlouhá léta Pavel Šíma. Kdo by si dal Maxi Mojito 8 in 1, Maxi Cuba Libre 8 in 1 nebo Maxi Piňa Colada 6 in 1?

Maxi drinky si vybírají převážně čtveřice kamarádek nebo dva páry na společném rande. Je fajn vidět, jak sdílení jedné mušle nebo sopky dokáže lidem vytvořit úsměv a prolomit i ty nejzdařilejší zábrany,“ dodává Pavel Šíma.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.