Sociální sítě
Nahoru

Zdravě luxusní

Hlad v létě existuje. Objev tohoto roku je tady! Zdravé, kvalitní, řemeslně české a luxusní chlebíčky v Bonviván. Do detailu připravené delikatesy, které pár kroků od Pařížské ulice nabývají zlatého zbarvení, ale jsou dostupné, jelikož tento chlebíčkově vinný podnik láká širokou veřejnost.

Denní útočiště, kde není hříchem si dopoledne k domácímu chlebíčku, který zdobí řepa a bylinky, dopřát skleničku vína, bublin či neuvěřitelně dobré kávy. Pár kroků od pulzujících míst centra je oáza klidu s přívlastkem luxusu. Chlebíček za 49 Kč se skleničkou šampaňského? Variant skleniček na místě či lahví s sebou je nespočet, ale samotná nabídka chlebíčků stojí za pozornost bez výhrad. Rybičkový, avokádový, ředkvičkový, paprikový a mnoho dalších. Chlebíčky na domácím žitném chlebu jsou připravovány několikrát během dne, tak aby byla zajištěna 100% kvalita a čerstvost.

Chlebíčky jsou náchylné k okorávání a snížení kvality během chvíle. To se v Bonviván nikdy nestane. Neustálá denní příprava a péče o jednotlivého zákazníka dělá z tohoto lukrativního místa, chlebíčkový denní bar s vytříbeným nádechem, a to nemluvě o zdravě letní edici chlebíčků, které chutnají a zpříjemní den kdykoliv během dne.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.