Sociální sítě
Nahoru

Bezstarostné letní dny v restauraci ZEM

Restaurace ZEM sídlí na pražském Senovážném náměstí, v objektu luxusního lifestylového hotelu Andaz Prague. Během prvních několika týdnů svého provozu se stala oblíbenou destinací pro tuzemské i zahraniční milovníky gastronomických zážitků.

Nabízí zajímavé menu, sestavené z prémiových ingrediencí, které staví na české klasice v originálním a moderním pojetí. Nově zde můžete posedět nejen v interiéru, ale také si vychutnat prosluněné letní dny a hřejivé večery na stylové venkovní zahrádce. Provoz zahrádky bude oficiálně zahájen ve čtvrtek 14. července na slavnostní Terrace Opening Party. Odstartujte letní sezónu ve velkém stylu.

Letní zahrádka restaurace ZEM přináší vytříbenou gastronomii, svěží menu a příjemnou atmosféru. Otevřená bude v případě vhodných povětrnostních podmínek denně, vždy od 7:00 do 22:00. Kromě klasického menu nabídne také speciální sezónní „Terrace menu“. Jeho základem jsou pokrmy ve stylu japonské kuchyně robatayaki, připravené na otevřeném ohni přímo před zraky hostů. Těšit se můžete také na čerstvé mořské plody v netradičním pojetí. Chybět samozřejmě nemohou ani letní koktejly, včetně nealkoholických variací. Ve chvilkách letní relaxace jistě uvítáte výběr perlivých vín.

Zahrádka restaurace ZEM bude oficiálně otevřena 14. července 2022. Při této příležitosti se zde uskuteční slavnostní „TERRACE OPENING PARTY“, která začíná v 17:30. Hosté si zde mohou premiérově vychutnat sezónní nabídku včetně letních koktejlů. Atmosféru večera podtrhne živým hudebním vystoupením DJ. Kapacita party je omezená, pokud tedy chcete zahájit léto v centru Prahy stylově, zarezervujte si místo včas.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.