Sociální sítě
Nahoru

Jak by měla vypadat naše výbava na motorku?

Jestli-že jste milovníci motorek, určitě je dobré nepodceňovat výbavu. Naše bezpečí by mělo být vždy na prvním místě! Na následujících řádcích si tak povíme, podle čeho vybírat kvalitní motorkářskou výbavu, abychom byli trendy a zároveň i v bezpečí. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké oblečení a doplňky budeme potřebovat na jízdu na motorce?

Oblečení na motorku by mělo být zejména vysoce odolné a větruvzdorné. Zároveň by však mělo i tzv. dýchat. Na trhu najdeme moto bundy a moto kalhoty z přírodních i syntetických materiálů. V posledních letech se těší velké oblibě ty přírodní. Kožené kousky jsou odolné a také vysoce módní. V kurzu jsou pak i zpevněné textilní moto džíny. Důležitý je pak i výběr správné velikosti oblečení. Mělo by vám sedět na míru. Díky tomu vás nebude trápit při jízdě zvýšený odpor vzduchu a vaše jízda bude ladná a především bezpečná. Co se týče doplňků, vsaďte na kožené rukavice a kvalitní helmu.

Podle jakých kritérií bychom měli vybírat obuv na motorku?

Boty na motorku by nám měly sedět tzv. na míru. Nakupujete-li moto boty na e-shopech, vždy pečlivě změřte délku stélky jiné boty, která vám dobře sedí. Naměřený údaj pak musíte porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové moto značky mohou mít totiž nuance v číslování. Správným měřením a následným porovnáváním se tak vyhnete nepříjemným reklamacím. Boty na motorku bychom pak měli volit i podle materiálu obuvi. V kurzu jsou zejména voděodolné kousky z přírodní kůže. Boty na motorku by pak měly být i oděruodolné a větruvzdorné. Díky zmíněným vlastnostem obuvi vás na cestách nezaskočí ani nepříznivé počasí.

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně v kurzu?

Chceme-li si pořídit kvalitní a zároveň trendy výbavu na motorku, měli bychom mít také přehled o módních barvách pro danou sezónu. V letošní sezóně budou v kurzu zejména přírodní barvy. Oříšková, zelená nebo krémová výbava na motorku tak bude tím správným řešením i pro vás. Nic však nezkazíte ani černou nebo bílou klasikou. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a skvěle je tak sladíte i s vaší pestrobarevnou helmou nebo s obuví. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou hrát prim ty zvířecí. Fantazii se meze nekladou.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.