Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Union Glashütte pro Deutschland Klassik 2022

U příležitosti další spolupráce UNION Glashütte s ADAC Deutschland Klassik 2022 představuje hodinářská značka limitovanou edici hodinek Noramis Date s nevšedním designem.

Číselník obsahuje řadu detailů, které ocení automobiloví nadšenci: Je opatřen jedinečnou, jemně vyraženou destičkou, která připomíná mřížku chladiče a umožňuje nahlédnout do „motoru“ uvnitř hodinek – aniž by prozrazovala příliš mnoho. Absence lunety znamená, že klasické retro ručičky hodinek vynikají na krémovém leštěném prstenci s vysokým leskem; tato stylová kombinace chromu a laku odkazuje na éru klasických automobilů. Tento model hodinek vznikl v počtu 200 kusů.

Propracované detaily těchto hodinek, které jsou inspirované historickými automobily, zdůrazňují úzkou spolupráci mezi společností Union Glashütte a závodníky v rallye klasických automobilů. Pouzdro hodinek měří na šířku elegantních 40 mm, což zaručuje, že dokonale padne na každé zápěstí. Charakteristické retro indexy a klenuté safírové sklíčko bez lunety dodávají těmto hodinkám nostalgický nádech.

Hodinky se dodávají s decentním řemínkem z černé telecí kůže s jemným vzorem. Nožičky jsou mírně zakřivené, což zajišťuje, že hodinky jako celek vyzařují dokonale sladěnou eleganci. Srdcem hodinek je technický zázrak, kterým je mechanický strojek UNG-07.01 s rezervou chodu až 60 hodin.

Letošní ročník ADAC Deutschland Klassik se bude konat od 13. do 17. července 2022 v úchvatně rozmanité krajině v okolí Trevíru ve spolkové zemi Porýní-Falc. Z tohoto důvodů zdobí zadní stranu pouzdra z nerezové oceli mapa Německa se speciálně zvýrazněnou spolkovou zemí Porýní-Falc.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.