Sociální sítě
Nahoru

Červený kaučuk pro legendární S.A.R. Rescue-Timer

Dvacáté výročí německých robustních hodinek S.A.R Rescue-Timer, které vznikly na míru pro německé záchranářské jednotky German Maritime Search and Rescue Service (DGzRS), přinášejí na vlnách oslav nespočet zajímavostí. Tou zatím poslední jsou zářivě červené kaučukové řemínky, které v kolekci doplní dominující černé kaučuky a ocelové náramky.

Červenou barvu, lépe řečeno její konkrétní odstín, odvodila saská manufaktura Mühle Glashütte od loga záchranářů DGzRS. V zářivě červené jsou mimochodem vyvedeny také rozpoznávací detaily záchranářských člunů a lodí, kterými jednotky v mořích na severu Německa disponují.

Hodinky S.A.R. Rescue-Timer zůstávají prozatím nezměněné – novinkou je jen nový řemínek. „Tyto řemínky se stávají stálým doplňkem kolekcí S.A.R. Rescue-Timer a S.A.R Rescue-Timer LUMEN, a to za stejnou cenu, jako kaučukový náramek černý. Objednat je bude možné i samostatně,“ prozrazuje Jan Šanta na hodinářském blogu Chronoblog. Se zcela novým vzhledem odhalí výroční edici ateliér z městečka Glashüttte až na sklonku září.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.