Sociální sítě
Nahoru

FIBA 3×3 World Tour & Maurice Lacroix

Privátní hodinářská značka Maurice Lacroix se stala oficiální časomírou FIBA 3×3 World Tour pro rok 2022. Zápasy se postupně odehrají ve 14 zemích světa. Praha bude svědkem této atraktivní podívané v posledním červencovém víkendu, a to 30. a 31. července.

V nejrychlejším kolektivním sportu na světě soutěží týmy se tři hráči. Během 10 minutového zápasu nejsou žádné přestávky a zásadní je absolutní soustředění. Důležité je sledovat hodiny a včas se rozhodnout, zda přihrát, střílet nebo smečovat. Přesnost a načasování jsou klíčem k úspěchu, stejně jako pro Maurice Lacroix.

Zatímco Maurice Lacroix sídlí v pohoří Jura, značce není cizí ani městský život. S vědomím, že její klienti jsou ambiciózní, konkurenceschopní a úspěšní, se švýcarská značka účastní akcí v některých z nejzajímavějších městských prostředí na světě. Mezi nedávné aktivity patří partnerství s Mahindra Racing, King of the Court a Red Bull Dance Your Style.

Nyní se Maurice Lacroix vrací do městského prostředí jako „oficiální časomíra FIBA 3×3 World Tour“. Jedná se o celosvětovou událost, která začala život na ulici. Tento sport je skutečným příběhem úspěchu, který se od svých skromných začátků vyvíjí až po olympijskou událost, jakou je dnes. Elitní basketbalisté z celého světa soutěží na mnoha akcích pořádaných v různých prominentních městech.

Týmy 3 hráčů se utkají ve zběsilé 10minutové bitvě, ze kterých každý touží po vítězství. Není možnost si odpočinout. A po celou dobu každý zápas vidí miliony fanoušků živě přenášený ve více než 100 zemích. Navíc s obrovským publikem na sociálních sítích nejsou připojení fanoušci nikdy daleko od akce.

Tito profesionální sportovci jsou na vrcholu své hry. Pokrývají kurt s neuvěřitelnou horlivostí. Přihrávejte nebo střílejte, je tu 12sekundový limit na střelu, nerozhodnost nepřipadá v úvahu. Preciznost a načasování jsou zásadní pro úspěch.

Zatímco jsou hráči na vrcholu své hry, FIBA 3×3 World Tour je také velmi inkluzivní, přičemž každá městská událost spojuje sport se zábavou. Diváci si mohou užívat nepřetržitou hudbu, baviče a trávit čas ve vyhrazených prostorách pro fanoušky.

Stéphane Waser, výkonný ředitel Maurice Lacroix, poznamenává: „Jsme potěšeni, že můžeme být ‚oficiální časomírou FIBA 3×3 World Tour‘. Sport je městský, takže je přístupný mnoha lidem. Je oblíbený u takzvané generace Z a je to úspěšný příběh, který postoupil z ulic na olympijské hry. Sdílíme stejné hodnoty jako FIBA 3 x 3 a tento vztah slibuje přínos všem zúčastněným.“

Alex Sanchez, výkonný ředitel FIBA 3×3, prozrazuje: „Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat s Maurice Lacroix jako novou ‚oficiální časomírou FIBA 3×3 World Tour‘. V posledních několika letech Maurice Lacroix ukázal svou vizi a odhodlání pro 3×3 podporou několika profesionálních hráčů 3×3. Stejně jako 3×3 je Maurice Lacroix městský, autentický a inkluzivní. Těšíme se na další společný růst 3×3.“

První zápas sezóny FIBA 3×3 World Tour 2022 odstartoval v japonském městě Utsunomiya ve dnech 14. a 15. května. Celkem se zápasy odehrají ve 14 světových metropolích a v Praze se můžeme na utkání těšit o víkendu 30. – 31.7.2022. Tour uzavře série zápasů v Abu Dhabi 9.12. – 10.12.2022.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.