Sociální sítě
Nahoru

Spousta skvělých úderů i zážitků. Takový byl CCFS Golf Cup

Mistrovské hřiště, pozorování hvězd i netradiční menu. Vůbec první ročník turnaje CCFS Golf Cup pořádaného fondem kvalifikovaných investorů Czech Capital Fund SICAV se mohl pochlubit skvělým počasím i atmosférou, kterou si užilo na osm desítek hostů.

Zakladatel investičního fondu Czech Capital Fund SICAV Miloš Vančura s moderátorkou Gabrielou Partyšovou

Samotný turnaj měl od začátku ambici být nejen výjimečnou sportovní, ale i společenskou událostí. I proto si řada účastníků nenechala ujít příležitost dorazit do Panorama Golf Resortu v Kácově už 13. července, kdy se konal úvodní VIP večer.

Tam na ně čekal výjimečný gastronomický zážitek v podobě bourání tuňáka, grilování, ochutnávky vín z velkorysého portfolia skupiny Moët Hennessy nebo třeba příležitost rozšířit si obzory při pozorování vesmíru s profesionálními hvězdáři v dedikované StarLounge. Milovníci exkluzivních drinků si zase přišli na své díky mixology pointu s koktejly z kubánského rumu Eminente.

Celou akci provázela exkluzivní vína z portfolia Moët Hennessy

Chtěli jsme pro naše přátele a investory uspořádat mimořádný event, na který by mohli vzpomínat. Máme velkou radost z toho, jak se turnaj vydařil,“ uvedl Miloš Vančura, zakladatel investičního fondu Czech Capital Fund SICAV, který CCFS Golf Cup pořádal. 

Hickory golfisté zpestřili atmosféru turnaje

„Byla to skvělá příležitost se po čase společně potkat a k tomu si i příjemně zasportovat,“ dodal Miloš Vančura. Mezi partnery akce patřily rovněž značky Bogner, Escada a Roberto Coin.

Trofej pro vítěze dodala sklárna Rückl

14. červenec už byl především o samotné hře. Na mistrovském hřišti o 27 jamkách, které se pyšní několikanásobným titulem golfového hřiště roku, změřilo sílu 63 registrovaných hráčů. A k vidění byly vynikající výkony.

Jednou z cen pro vítěze byl voucher na pobyt v pětihvězdičkovém hotelu Palazzo Doglio v  Cagliari

Vítězové se totiž mohli těšit na ceny v celkové hodnotě 300 tisíc korun, které poskytli partneři turnaje jako například resorty Forte Village na Sardinii, Caesars Palace v Dubaji, Martinhal Cascais v Portugalsku nebo hotel Palazzo Doglio v  Cagliari. Absolutní vítěz si odnesl i designovou trofej od české sklárny Rückl.

Kvalitní hra byla odměněna také cenou v podobě voucheru do resortu Forte Village na Sardinii

O občerstvení v průběhu celého turnaje se postarala farma Bio Vavřinec, která pro hráče připravila tabule s vynikajícími sýry, a rovněž značka zeleninových a proteinových chipsů JOXTY.

Součástí eventu byla také zvláštní charitativní jamka, kde výtěžek ze hry putoval ženskému vzdělávacímu spolku Vesna, který CCFS dlouhodobě podporuje.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.