Sociální sítě
Nahoru

Dokonalé Pad Thai v Café Budha

Nejznámější a nejslavnější thajské nudle, které lze ochutnat po celém světě, i když pokaždé chutnají trochu jinak. To je na nich to neuvěřitelně zábavné. Je to nejoblíbenější pouliční jídlo.

Základem jsou rýžové nudle, vejce a domácí tamarind omáčka, bez které by to nešlo. Druhy masa, mořských plodů jsou značně variabilní, záleží na každém kuchaři, co zvolí. „V Café Buddha Delivery připravujeme tradiční verze s krevetami, kuřecím masem a tofu,“ dodává executive chef a majitel Štěpán Návrat.

V Thajsku se vždy všechny ingredience na zdobení a dochucení dávají v hromádkách vedle hotových nudlí, aby si člověk mohl doladit jídlo podle svého. Je to zvyk, který si pomalu začíná osvojovat celý svět. V Café Buddha Delivery díky službě dodání až do domu, jsou Pad Thai již smíchané, ale poměr chutí je dokonalý. To je důvod, proč jsou bezkonkurenčně nejoblíbenějším pokrmem, který si lidé objednávají. Pozor! Pad Thai válcuje i Poké a Bun Bo Nam Bo.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.