Sociální sítě
Nahoru

Giny Malfy vystihují pravou chuť Itálie

Většina Italů si užívá výhled na moře s ginem a tonikem s přidáním plátku čerstvě utrženého citronu. Super-prémiové giny Malfy jsou ztělesněním té pravé Itálie. Malfy spojuje nejlepší lokální suroviny s jedinečným rodinným receptem.

Prémiový gin vzniká využitím speciální techniky destilace pro získání výrazné chuti. V kombinaci lokálních, ryze italských surovin jalovce z Toskánska, na pobřeží pěstované citrony, krvavé pomeranče nebo růžové grapefruity ze Sicílie, to vše propojené s nejčistší alpskou pramenitou vodu a vůní čerstvě utržených plodů.

Žádné místo nevystihuje ducha Itálie tak jako Amalfské pobřeží. V této elegantní enklávě plyne život jiným tempem. Tu pravou chuť Itálie si prostřednictvím ginů Malfy můžeme vychutnat i v České republice.

Nádherný letní večer v italském stylu si užili hosté party Malfy, na které se učili míchat skvělé drinky. Když popíjíte sklenici Malfy s tonikem a ledem, cítíte se jako na dovolené ve Středomoří, ať už jste kdekoliv.

Gin má v Itálii tradici. Logo ginu Malfy je inspirováno regatami čtyř starověkých italských námořních republik. Za výrobou ginů Malfy stojí rodina Vergano, která se věnuje výrobě destilátů již od roku 1906. Od ostatních značek se giny Malfy odlišují zejména technikou výroby, ke které se využívá tzv. vakuová destilace. Ta má oproti tradičním destilačním technikám několik výhod – probíhá ve vakuu, takže využívá nižších teplot a také umožňuje využití celých rostlin a snížení rostlinného odpadu na minimum. Botanicals, tedy klíčové rostlinné složky, které jsou macerovány v obilném destilátu, jsou díky této technice méně zahřívány, což se projevuje v bohatém a výraznějším chuťovém profilu ginu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.