Sociální sítě
Nahoru

Peněženky Lagen: Kožená elegance ze Zlína

Česká značka, která ctí tradice a už přes 20 let zásobuje trh kvalitně zpracovanými koženými doplňky. Přesně takto by se dala popsat česká značka Lagen, která má svém sortimentu nejen stylové a kvalitně zpracované peněženky, ale také další kožené doplňky.

České výrobky s dlouholetou tradicí

Značka Lagen se na trhu objevila v roce 1997 a už přes 20 let si drží nezaměnitelnou kvalitu. Svoji historii začala psát ve Zlíně a zaměřuje se na ručně vyráběnou koženou galanterii. Do dnešní doby pokračuje v tradici, a to i co se týká výběru kvalitních materiálů a řemeslného zpracování.

Od peněženek přes klíčenky až po tašky

Lagen nabízí především široký výběr dámských i pánských kožených peněženek v mnoha různých velikostech a provedeních. Sortiment doplňují kožené klíčenky, eute a dokladovky, spisovky, ledvinky, vizitkáře, kabelky a pánské tašky přes rameno.

Peněženky pro dámy

Mezi peněženkami Lagen najdete tradiční větší dámské peněženky, do kterých bez problémů schováte nejen všechny nezbytné karty a doklady, ale také vám poskytnou dostatek místa na mince a papírové bankovky.

Pokud hledáte něco kompaktnějšího, potěší vás menší verze peněženek, které se vyrábí v různých barvách a v provedení na výšku i na šířku. Lagen navíc nabízí také kožené klíčenky, které se stanou nepostradatelným parťákem pro všechny, kdo věčně hledají klíče.. S klíčenkami Lagen jim konečně dáte jedno místo.

Peněženky pro pány

Značka Lagen myslí i na pány a nabízí široký sortiment kožených peněženek v pánské verzi. A to ať už jste fanoušky peněženek s jednoduchým designem, nebo máte raději něco neotřelého jako třeba vytlačované vzory, kontrastní prošívání či kombinaci různých barev a struktury kůží. Z peněženek Lagen si vybere každý.

Kvalita na prvním místě

Značka Lagen si stojí za kvalitou použitých materiálů. Nejen že je členem české obuvnické a kožedělné asociace, ale také dbá na šetrné zpracování kůže. Nahlíží na ni jako na dlouhověký materiál, který vám vydrží řadu let. Ve srovnání s peněženkami, které jsou vyrobeny ze směsi materiálů zůstává kůže nejdéle sloužícím materiálem, který je odolný vůči poškození.

Peněženky vyrobené z kůže pro vás tedy budou nejen kvalitním a elegantním módním doplňkem. Ale jsou i investicí do praktického výrobku, který nebudete po jedné sezóně měnit. Udržitelnost je tedy dalším důležitým bodem pro značku Lagen. Tak co, už jste našli vaši vyvolenou peněženku?

Široký výběr peněženek a doplňků značky Lagen najdete v e-shopu Spongr.cz.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.