Sociální sítě
Nahoru

Jedinečný gramofon Pro-Ject Metallica dorazil na trh

Společnost Pro-Ject oznámila zahájení prodeje unikátního gramofonu Pro-Ject Metallica Limited Edition. Ten se kromě neotřelého designu, který vychází z loga světově známé kapely se zrcadlovým povrchem pyšní i celou řadou technologií, které uspokojí i náročné milovníky vinylu.

Nechybí těžký skleněný talíř odolný vůči nežádoucím rezonancím, výškově nastavitelné hliníkové podstavy, ani 8,6“ S-shape rameno zpřesňující geometrii vedení jehly drážkou. Kromě dnes obvyklých rychlostí 33 1/3 a 55 RPM gramofon nabízí i možnost přehrávání rychlostí 78 RPM. Poradí si tak i s historickými šelakovými nahrávkami.

Fanouškům se tak dostane gramofonu, který okamžitě ohromí vzhledem a po dosednutí špičkové přenosky PICK IT S2C na desku zaplní poslechovou místnost úchvatným přívalem hutných rifů i jemných hudebních nuancí.

Gramofon Pro-Ject Metallica staví na špičkové kvalitě komponent a osvědčených principech, díky kterým se značka stala etalonem vinylového Hi-Fi poslechu. Veškeré komponenty, kritické pro zvukovou reprodukci jsou vyrobeny z kovu. Těšit se tak lze z aluminiového ramene, které spočívá v soustruženém aluminiovém uložení a přesné soustružení z aluminia dalo vzniknout i hnacímu kolu se subtalířem. Už při prvním kontaktu je tak jasné, že vše bude fungovat i po letech používání.

Skleněný talíř, který napomáhá příkladné stabilitě elektronicky řízených otáček navíc nabízí efektní pohled na komponenty. Bohaté příslušenství zahrnující i speciální řemínek pro přehrávání 78RPM nahrávek a SME konektor pro snadnou výměnu přenosky navíc umožňují snadný přechod mezi vinylovými a šelakovými deskami. Pro-Ject Metallica Limited Edition tak spojuje univerzálnost, efektivitu i efektní vzhled tím nejlepším možným způsobem.

Gramofon Pro-Ject Metallica lze získat v prodejnách AQ audio studio a v jejich e-shopu  a u vybraných partnerů za cenu 37 490 Kč.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.