Sociální sítě
Nahoru

Trendy v profesionální kosmetické péči a nehtovém designu přinese podzimní FOR BEAUTY

Podzimní veletrh FOR BEAUTY, který se koná ve dnech 7.-8. října 2022 v PVA EXPO PRAHA, přinese novinky v oboru profesionální péče o pleť, anti-agingu, manikúry, nehtového designu a tělové regenerace.

Na výstavišti v Letňanech se představí tuzemští i zahraniční vystavovatelé s nejnovějšími produkty a službami. Unikátní show a ukázky trendů nabídnou mezinárodní soutěže a chybět nebudou ani odborné workshopy a ukázky líčení pro veřejnost. Tváří podzimního veletrhu je herečka a zpěvačka Barbora Poláková. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky Ford.

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví, péče o nohy, nehtového designu a nehtové modeláže FOR BEAUTY tradičně přináší to nejlepší z celé beauty sféry českého i evropského trhu. Ve dvou halách výstaviště v Letňanech se představí nejznámější tuzemské i zahraniční značky určené pro profesionální salonní užití i domácí péči o pleť a mistři napříč beauty obory předvedou nevídanou show.

Veletrh FOR BEAUTY uvede hned několik mistrovství České republiky. Mezinárodní soutěž BARBER BATTLE, která proběhne ve čtyřech holičských disciplínách, je jedním z evropských soutěžních klání, ze kterých vzejde nejlepší barber roku 2023. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost vidět při práci nejlepší z nejlepších ve svém oboru. Úspěšné profesionály představí i LASH QUEEN – Mistrovství ČR v prodlužování řas a lash liftingu, které ukáže zručnost, pečlivost i nápaditost v estetice řas. A opominout nemohu ani MAKE-UP Mistrovství ČR, které se nese v duchu motivu PINK BEAUTY. Téma otevírá prostor invenci inspirované historií, například dobou Madame de Pompadour, současným trendům i futuristickému pojetí. Návštěvníci veletrhu budou moci sledovat také soutěž BEAUTY FOOT CUP – Mistrovství ČR profesionálních pedikérů a celosvětové mistrovství v nail designu NAILPRO CZECHIA,“ řekla ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Bohatý program i výhodné nákupy

Doprovodný program nabídne celou řadu prezentací a workshopů formou přednášek v rámci beauty pointů.

Hlavní pódium a dějiště mnoha zajímavých akcí bude umístěno v Hale 4, v němž budou mít největší zastoupení vystavovatelé sekce designu nehtů a pedikúry, designu řas, péče o vlasy a budou zde probíhat i profesionální soutěže. V Hale 3 budou zastoupena odvětví kosmetiky, anti-agingu, SPA, relaxace a regenerace.

Návštěvníci si po oba dny budou moci zakoupit produkty za veletržní ceny. Ukázky profesionálního líčení představí Make-up Institute Prague a zájemci mohou využít i možnosti nechat se nalíčit.

Z řad vystavovatelů představí svoje produkty určené pro profesionální manikérky a nehtový design například společnosti NaniNails, INDIGO NAILS, BrillBird, MarilyNails, Enii Nails či ORLY. Produkty pro péči o řasy uvedou společnosti Glamour lashes, JB lashes a SKINSO.

Profesionální vlasovou péči nabídne NATULIQUE, Elgon Cosmetic a FarmaVita. Přípravky pro pedikérskou praxi předvede například značka Profi-pedikura.cz, CONETA, Allpresan či BisBis.

Mezi vystavovateli nebudou chybět ani firmy s produkty pro profesionální kosmetickou péči a maséry. Zastoupeny budou značky GIGI Laboratories, pHformula, Obagi, BMED – iS CLINICAL, KLARA ROTT, VENIRA, značka Saloos nabízející produkty celotělové péče a značka dekorativní kosmetiky ERRE Due.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.