Sociální sítě
Nahoru

Montblanc ve znamení pohybu, tvůrčí a inspirativní

Montblanc v hlavní roli s irským hercem Cillianem Murphym oslavuje energický pohyb

a sílu umožňující za sebou zanechat stopu.

Již před více než sto lety si Montblanc uvědomil zásadní změnu ve způsobu, jakým se lidé přepravují, pohybují a cestují. Právě proto se rozhodl začít vyrábět psací potřeby a tašky, které by doprovázely ty, kdo využívají inspirativní sílu své nově nabyté mobility.

V současnosti pod hlavičkou globální platformy What Moves You Makes You Montblanc všechny vyzývá, aby žili smysluplný život plný vášně a následovali to, co je skutečně pohání. Nově prezentovaná kampaň nazvaná On The Move vyjadřuje neotřelý pohled na mobilitu zakořeněný v DNA značky Montblanc: způsob, jakým se pohybujeme, ovlivňuje stopu, kterou zanecháváme.

Montblanc vždy chápal sílu mobility, svobodného pohybu nejen fyzického, ale také možnost jít vpřed, růst a v konečném důsledku rovněž prosperovat. Touto kampaní povzbuzujeme novou generaci našich zákazníků, aby vyšli ven, pohybovali se s nadšením, zvídavostí a stylem a následovali to, co je pro ně v životě opravdu důležité,“ vysvětluje Vincent Montalescot, ředitel marketingu Montblanc.

Tváří On The Move je herec Cillian Murphy, známý pro svá odvážná životní rozhodnutí a výběr vlastní cesty vedoucí k úspěchu. Ve filmu ke kampani demonstruje odhodlání jít opačným směrem než všichni ostatní, a dává tak najevo, že následovat své vášně je nejlepší dráhou, na kterou se lze vydat.

Působivé zpracování vytvořené oceňovanou agenturou Wieden+Kennedy Amsterdam pod taktovkou režiséra Iana Ponse Jewella vrhá nové světlo na každodenní životní pouť a umožňuje společnosti Montblanc formulovat svoji vizi pohybu.

Je snadné pochybovat o tom, zda jsme se v životě vydali správným směrem a přemítat jaké by to asi bylo, kdybychom šli jinudy. Avšak právě ony volby nás definují a tato kampaň potvrzuje, že pokud děláte to, co vás posouvá a má pro vás skutečný význam, pak se ubíráte správným směrem,“ říká herec a Mark Maker značky Montblanc Cillian Murphy.

Kampaň On The Move představuje psací potřeby a doplňky ze zcela nových kolekcí Montblanc. Tito precizně zpracovaní společníci doprovází své majitele na jejich životní cestě a podněcují je k následování svých snů a přesvědčení.

Výběr zahrnuje batoh Montblanc Extreme 3.0 doplněný o sponu M Lock 4810 inspirovanou horolezeckou karabinou, psací pero StarWalker Black Cosmos, chytré hodinky Summit 3 a časomíry Montblanc 1858 GMT.

Vedle Cilliana Murphyho zachycuje série fotografií s novými kolekcemi Montblanc také francouzského baletního tanečníka Huga Marchanda, americkou herečku a zpěvačku Emmu Roberts a mexického baletního tanečníka Isaaca Hernándeze.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.