Sociální sítě
Nahoru

Nová kampaň společnosti Carollinum s ambasadorem Tomášem Berdychem právě startuje

Společnost Carollinum se v reklamní kampani pro rok 2022/2023 spojila s bývalým tenistou, influencerem a sběratelem hodinek Tomášem Berdychem. Letos na podzim se představí jako dobrodruh v kokpitu vintage letadla a také jako cyklista na vlastním silničním kole značky Festka.

Vím, kdo jsem, a taky vím, co chci

Tak by se dalo popsat téma nejnovější kampaně, která bude pokračovat i v příštím roce. Tomáš Berdych, nejnovější člen přátel značky neboli friends of the brand Carollinum, se letos na podzim a v zimě objeví v různých volnočasových rolích, které jsou mu velmi blízké. Rád jezdí na kole, s oblibou objevuje neznámá místa, užívá si život… Právě tento leitmotiv celé kampaně se pojí s hodinkami, které společnost Carollinum nabízí.

Na každý sport či zábavu si totiž Tomáš Berdych na zápěstí bere jiný typ časomíry, protože každá aktivita vyžaduje ty správné hodinky. Na kolo a při výkonu Tomáš ocení sportovní model Endurance Pro od značky Breitling, vyrobený z velmi lehkého materiálu Breitlight. Na ruce tak hodinky skoro necítí a má čas jen pro sebe.

Čas vyčistit si hlavu

Do letadla si Tomáš oblékl kožený bomber a na zápěstí si nasadil hodinky IWC Schaffhausen z kolekce Pilot’s Watches. Nic menšího než spolehlivý nástroj profesionálů, hodinky, jež svou historii začaly psát již v roce 1936. Hodinářská ikona se mu tak stala dokonalým společníkem v době, kdy jeden zážitek střídá druhý.

Čas na dobrodružství

Tomáš Berdych je dlouholetým klientem společnosti Carollinum a jeho vášeň pro hodinky, férovost, cílevědomost a další společné vlastnosti jej pojí s majitelkou firmy Tamarou Kotvalovou. V rodině Carollinum jsme Tomáše Berdycha přivítali již na začátku roku 2022, kdy vstoupil do ambasadorské kampaně oslavující 25 let společnosti Carollinum.

Na vizuálu měl čestné místo vedle Tamary Kotvalové, cyklisty Zdeňka Štybara a golfistky Kláry Spilkové. Nyní jej uvidíme na fotografiích slovenského fotografa Matúše Tótha, a to v printu, outdooru i onlinu.

Tamara Kotvalová ke spolupráci dodává: „V našich kampaních se objevují lidé, kterých si já osobně velmi vážím a o nichž si v Carollinu myslíme, že bychom na ně měli být my Češi hrdí. Jsou to osobnosti, které překonaly hranice naší republiky a staly se uznávanými i v zahraničí.Spojili jsme se s osobnostmi, jako jsou válečný veterán armádní generál Emil Boček, kardiochirurg profesor Jan Pirk, architektka Eva Jiřičná, golfistka Klára Spilková a cyklista Zdeněk Štybar. Není divu, že jsme přizvali hvězdu českého tenisu Tomáše Berdycha. Navíc když o něm víme, že si oblíbil tradiční hodinářské řemeslo a je nadšeným sběratelem mechanických hodinek.“

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.