Sociální sítě
Nahoru

PBG Studio × Elizaveta Maximová

PBG Studio představuje zcela nový typ kabelky Clutch a Clutch Mini ale především také novou tvář značky Elizavetu Maximovou. Kampaň je zasazena do asi nejhezčího ročního období, kterým je konec léta a přicházející podzim. Závěr léta je barevný stejně tak jako celá kolekce. Navíc návrat z přírody zpět do města a plány na práci i společenské události si říkají o nový doplněk. S novým typem kabelky ukazuje značka PBG, že se nebojí pojmout nejnovější trendy po svém, jako vždy jsou ale pro kabelku příznačné elegance a lehkost.

,,Elizaveta již delší dobu nosí naše kabelky. Proto jsme se odhodlali ji oslovit, aby se stala tváří značky pro nadcházející kolekci. Elizavetu jsme si vybrali pro její osobitý styl, upřímné vystupování a v neposlední řadě její půvab. Nová kabelka Clutch a Elizaveta se podle nás perfektně doplňují.

Jak Elizaveta sama uvádí: ,,Jsem moc ráda, že můžu být tváří módní značky, která má lokální a kvalitní výrobu jako je PBG. Jejich kabelku Chain bag jsem si zamilovala na první pohled a stala se pro mě nepostradatelnou součástí mého šatníku. Nová Clutch ještě více odpovídá tomu co od kabelky vyžaduji. Mám ráda variabilitu a jednoduchý design kabelek PBG. Škála barev ve které nyní kabelka vychází je navíc oživení, které můj šatník potřebuje”. Kabelka vychází v několika barvách, které se perfektně hodí právě pro nadcházející období. Jedná se o barvy světle žlutá – canario, světle béžová – milk, tmavě zelená – dark green.

,,Důležité pro mě je, že tým PBG má stejné hodnoty které já u značek vyhledávám, klade důraz na kvalitu, udržitelnost, ale v neposlední řadě i ženskost. Oceňuji kvalitní provedení každého detailu, které z kabelky dělá nadčasový doplněk, který skvěle využiji na jakoukoliv příležitost,” doplňuje Elizaveta Maximová.

Nová Clutch je skvělým doplňkem pro vytvoření večerního looku s městským nádechem, tak i pro formálnější kombinace. Kabelka vychází ve dvou velikostech, a to v klasické a menší verzi mini. Je vyrobena z měkké embosované hovězí kůže doplněná bavlněnou podšívkou. Díky měkké a poddajné kůži kterou lze skládat a řasit má kabelka objemnou siluetu. Lze ji nosit jen v ruce, nebo díky nastavitelnému tenkému koženému popruhu jako cross body či jako klasickou kabelku na rameni.

,,Uzlíky provázejí již několik našich modelů a staly se tak charakteristickým rysem PBG kabelek. Tyto uzlíky tak nechybí ani u nového modelu kde opět slouží k nastavování délky popruhu, ale jsou i ozdobným prvkem, výrazným detailem kabelky,” dodává spolumajitelka PBG Studia Aneta.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.