Sociální sítě
Nahoru

NJORD by ELEMENTS představuje novou řadu luxusních krytů pro iPhone 14

Dnes byly představeny nejnovější telefony společnosti Apple a společnost NJORD by ELEMENTS, která kombinuje špičkový dánský design s ekologickým přístupem a přírodními materiály je připravena.

Již v průběhu veletrhu IFA 2022 v Berlíně totiž představila novou řadu luxusních krytů s nimiž se iPhone promění v odolný a zároveň elegantní módní doplněk. Nezaleknou se totiž ani náročných podmínek armádních testů specifikace MIL. STD. 810H, díky kterým si uživatel může být jistý, že zařízení ochrání i při pádu ze 2 m.

Tradiční lososová varianta navíc disponuje i podporou technologie MagSafe a tak umožní bezproblémové použití jakéhokoli kompatibilního příslušenství.

Výrobce překročil hranice dosavadní produkce, když kromě unikátních krytů z lososí kůže odhalil i varianty z dalších neobvyklých materiálů. Díky snížení tloušťky o 30 % navíc padnou do ruky lépe než kdy dřív.

Perfektní dojem v uživateli zanechají velurové kryty Sustainable Suede, které nadchnou svou hebkostí, i ty z řady Sustainable Fabric pyšnící se povrchem z 98% recyklovaného re-use textilu a extrémní ohleduplností k životnímu prostředí.

Milovníky klasiky pak nadchnou kryty řady Premium Genuine Leather zdobené pravou kůží. Samozřejmě nechybí ani tradiční avantgardní provedení Icelandic Salmon Leather z lososí kůže zachráněné ze sádek masných chovů na Islandu. Ta tak nachází nové uplatnění tam, kde může díky své nečekané odolnosti, hebkosti a unikátní estetice dělat radost ještě dlouhá léta.

Posun nastal i v ekologii výroby. Nové kryty stále vznikají za přísně udržitelných podmínek s maximálním využití obnovitelné energie. Nová řada však staví na základním korpusu ze 100% recyklovaných plastů. Samozřejmostí je pak 100% recyklované prodejní balení. I díky tomu si výrobce zasloužil certifikaci Global Recycled Standard.

Elegantní barvy a styl

Kromě okouzlujících materiálů nové kryty nadchnou i širokou škálou barev, ze které sálá elegance. Milovníci módy si tak přijdou na své a při troše fantazie snadno sladí svůj iPhone s aktuálním outfitem. Varianty, které dorazí na český a slovenský trh v první vlně jsou následující:

• Salmon Leather: Black & Green

• Suede: Black & Camel

• Fabric: Pink Sand & Deep Sea

• Genuine Leather: Black

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.