Sociální sítě
Nahoru

Soutěž s naBOSo. Proč chodit v barefoot botách?

Chůze je považovaná za nejzdravější a nejběžnější pohyb, proto ovlivňuje stav celého našeho organismu. Zdeformované prsty, bolesti zad, ale i hlavy či kolen jsou pouze malým výčtem toho, co může způsobovat chůze v běžných botách. AŽ 90 % lidí tyto problémy zná. Cesta, jak se těchto i dalších potíží zbavit, je přitom snadná – stačí nazout barefoot boty. Ty mají dostatečný prostor pro prsty, žádný podpatek a tenkou podrážku, abyste se co nejvíce přiblížili chůzi naboso.

Nazutím barefoot bot umožníte chodidlům plnit jejich přirozenou funkci, ale také nastartujete svůj metabolismus, posílíte imunitu a tělo jako takové celkově srovnáte. To vše bez špičatých a úzkých módních výstřelků, kde jen mučíte své nohy, a navíc s lehkostí, kterou na noze skoro neucítíte. Takové jsou barefoot boty z naBOSo.cz. „Jako zásadní vnímám u barefoot bot pohodlí. Člověk se v nich cítí takový volný a dobře se mu jde, což se pak odráží i na jeho náladě. Cítí se prostě po celý den lépe,” říká Andrea Součková, zakladatelka firmy naBOSo.

Soutěž o voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup barefoot bot v prodejně naBOSo.cz.

Soutěžní otázka: Kolik prodejen už má v České republice firma naBOSo.cz?

a) 2 prodejny

b) 4 prodejny

c) 3 prodejny

Nápovědu najdete na stránkách www.naboso.cz. Výhercem bude správná odpověď, která přijde padesátá v pořadí na e-mail soutez.iluxus@rf-hobby.cz. Uzávěrka soutěže je 15.10.2022 v 8:00.

Aktualizováno 15.10.2022: výherce Petr B. z Prahy – správná odpověď byla za B, tedy 4 prodejny

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.