Restaurace La Veranda v novém kosmopolitním složení představila své menu. Hned po spuštění vyvztaly oblíbené chody, které oslovují hosty ve velkém měřítku. Jaké to jsou?
S jistotou lze jmenovat Hovězí tatarák, jenž doprovází kaparová majonéza, křupavá šalotka, žloutek a domácí chléb. Další oblíbeným předkrmem je Burrata s barevnou řepou, máslovou dýní s maracujou, pistácií a domácím chlebem.
Hlavní chody nabízí průřez mas i vegetariánský chod. Za zmínku stojí Pstruh z rybí farmy lochkov s krámovou pšenicí, pečeným květákem a pěnou z moravského sektu.
Kdo rád jedno z nejlepších mas, jistě zvolí Jehněčí plec následující celerové pyré s lanýžem, špenátem a máslovou dýní. Vegetariáni mají chod plný intenzivních chutí ve formě Brambor pečených v popelu, fermentovaného česneku, pěně z brambor a lahodnému podmáslí.
„Sladká tečka musí být a máme hned 3. Rád bych vyzdvihl Čokoládový fondant s švestkovým coulis, švetkami a vanilkovou zmrzlinou. Je to totiž chuťová delikatesa hodná dezertně hlavního chodu,“ dodává majitel a srdce Yurij Kolesnik.
Luxus, kvalita a neuvěřitelně osobitý přístup ke každému nabízí La Veranda v ulici přiléhající Pařížské. Klid, ale strategická pozice dělá z restaurace La Veranda trvající jistotu gastronomického centra Prahy.