Gastro | 29.9.2022 | Jan Pešek

Nové menu v La Veranda

Restaurace La Veranda v novém kosmopolitním složení představila své menu. Hned po spuštění vyvztaly oblíbené chody, které oslovují hosty ve velkém měřítku. Jaké to jsou?
S jistotou lze jmenovat Hovězí tatarák, jenž doprovází kaparová majonéza, křupavá šalotka, žloutek a domácí chléb. Další oblíbeným předkrmem je Burrata s barevnou řepou, máslovou dýní s maracujou, pistácií a domácím chlebem.
Hlavní chody nabízí průřez mas i vegetariánský chod. Za zmínku stojí Pstruh z rybí farmy lochkov s krámovou pšenicí, pečeným květákem a pěnou z moravského sektu.

Kdo rád jedno z nejlepších mas, jistě zvolí Jehněčí plec následující celerové pyré s lanýžem, špenátem a máslovou dýní. Vegetariáni mají chod plný intenzivních chutí ve formě Brambor pečených v popelu, fermentovaného česneku, pěně z brambor a lahodnému podmáslí.
„Sladká tečka musí být a máme hned 3. Rád bych vyzdvihl Čokoládový fondant s švestkovým coulis, švetkami a vanilkovou zmrzlinou. Je to totiž chuťová delikatesa hodná dezertně hlavního chodu,“ dodává majitel a srdce Yurij Kolesnik.

Luxus, kvalita a neuvěřitelně osobitý přístup ke každému nabízí La Veranda v ulici přiléhající Pařížské. Klid, ale strategická pozice dělá z restaurace La Veranda trvající jistotu gastronomického centra Prahy.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz