Sociální sítě
Nahoru

„Stárnout můžeme s úsměvem a nadhledem,“ říká Yvetta Blanarovičová

Na veletrhu krásy FOR BEAUTY, který se koná ve dnech 7. a 8. října 2022 v PVA EXPO PRAHA, bude prostor věnován i sekci vlasové péče. Mezi vystavovateli se představí i Vlasová klinika specializující se na inovaci růstu vlasů, jejíž tváří je herečka Yvetta Blanarovičová. „Na veletrh se těším a těším se i na setkání s jeho návštěvníky,“ vzkazuje herečka.

Když se řekne krásná žena, co se vám vybaví?

Spojení krásy ducha se zevnějškem. Ženu, která vyzařuje vnitřní krásu, a přitom z ní čiší elegance a příjemný vzhled. Jak se říká, krása je sice pomíjivá, ale proč hanit ty, kteří se snaží udržet si svůj mladistvý vzhled co nejdéle? Myslím si, že pokud je člověk ve vnitřní pohodě a s rozumem zachází se zkrášlováním, tak mu není co vytknout.

Máte nějaký osvědčený recept, jak „zastavit“ stárnutí a být stále krásná?

Stárneme už od narození, to je zákon přírody, ale můžeme stárnout s úsměvem a nadhledem. Používám většinou kosmetiku, která má v základu arganový olej nebo aloe vera, někdy sáhnu i po domácích produktech, jako je olivový olej s citronem, chladivý obklad z okurky nebo černého čaje. A to vše doplňuji krémy pro zralou pleť. Důležité je však neopomenout i péči o vlasy. Po covidu, který jsem prodělala, jsem měla vážný problém s vypadáváním vlasů. Stála jsem před rozhodnutím se buď ostříhat nebo podniknout něco, co by vlasům pomohlo. Vyzkoušela jsem produkt Vlasové kliniky Neohair a můžu říct, že se stav hodně zlepšil.

Na co se na veletrhu těšíte?

Je pro mne radost moderovat na veletrhu, který je zaměřený nejen na kosmetiku, ale také na péči o vlasy, nehtový design, na nové technologie. Každý si v tom může najít to své. Těším se na novinky v oblasti zdravého životního stylu.

Vzkážete něco čtenářům, kteří ještě váhají, zda do Letňan dorazit?

Přijďte zapomenout na starosti, přijďte relaxovat a dozvědět se něco nového, zkrátka přijďte si odpočinout od všedních starostí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.