Sociální sítě
Nahoru

Modulární Certina překvapuje praktičností

Jedny hodinky, nekonečné množství možností. Švýcarská hodinářská značka Certina přinese na trh velkolepý koncept DS+, díky kterému si je možné u hodinek měnit nejen řemínky, ale nově také tvary pouzdra. Bez použití jakýchkoliv nástrojů si tak můžete kompletně změnit vzhled svých hodinek.

Tajemství konceptu DS+ spočívá v trojdílné modulární konstrukci: vnitřní tělo, vnější pouzdro a pásek. Každá z těchto tří částí funguje samostatně a může být libovolně kombinována s ostatními dvěma. Hodinky se skládají vtisknutím kulatého „kontejneru“ těla, které je dostupné se třemi různými číselníky, do jednoho z šesti pouzder z nerezové oceli. Ta mají průměr od 40 do 43 mm.

Tělo se připevňuje z jedné strany šroubovací korunkou hodinek a z druhé upevňovací korunkou. Maximální těsnost zaručí inovativní těsnění vyrobené z bio materiálu. Díky systému rychlé výměny Quick-change je možné k pouzdru v mžiku připnout jeden ze dvou ocelových náramků nebo další nepřeberné množství řemínků.

V průběhu listopadu budou u nás k dostání tři různé základní sady hodinek. Aqua & Sport s černým číselníkem. Sada Sport & Urban se stříbrným číselníkem a sada Urban & Heritage s tmavě modrým číselníkem. Jejich cena bude startovat na 26 290 Kč.

V každé sadě budou dvě různá pouzdra, jeden náramek a jeden řemínek. Další díly bude ale možné si doobjednat, případně si online sestavit sadu úplně vlastní. Jak to funguje, si můžete už teď vyzkoušet v online konfigurátoru.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.