Dvě ikony gastronomie spojily své síly a vzniklo unikátní dvoutýdenní menu plné vytříbených chutí. První ze zmiňovaných je restaurace La Veranda, která za 20 let své existence získala punc jedinečnosti a kvality. Druhou ikonou jsou lanýže. Nejdražší surovina světa, která si drží neustále svou mezinárodní výjimečnost.
Kromě klasického menu nabízí La Veranda od 12.10 své lanýže, a to černé ze Slovinka a bílé z Piemontu. Na menu lze nalézt Smažené vejce s lanýžovou pěnou, křupavými bramborami a houbami či Křepelku plněnou nádivkou s lanýžem, omáčkou z hroznového vína.
Milovníci čerstvých těstovin si přijdou také na své, na lanýžovém menu nechybí Tagliolini s lanýžem a křepelčím vejcem. Očekávanýmm bestsellerem je bezpochyby Kambala, lanýžové brambory s pažitkou a květák. Dezert je jen jeden ale perfektní. Lískooříšková tortina v doprovodu lanýžové zmrzliny a hruškové coulis je sladkou lanýžovou tečkou tohoto podzimu.
Lanýže jsou nejdražší pochutinou světa. La Veranda umí pracovat s těmi nejobtížnějšími a nejluxusnějšími surovinami zároveň. Rázem tu je dvoutýdenní lanýžové menu, které má přívlastek dokonalosti a vintage kvality.