Gastro | 12.10.2022 | Marek Zelený

Lanýže v restauraci La Veranda

Dvě ikony gastronomie spojily své síly a vzniklo unikátní dvoutýdenní menu plné vytříbených chutí. První ze zmiňovaných je restaurace La Veranda, která za 20 let své existence získala punc jedinečnosti a kvality. Druhou ikonou jsou lanýže. Nejdražší surovina světa, která si drží neustále svou mezinárodní výjimečnost.
Kromě klasického menu nabízí La Veranda od 12.10 své lanýže, a to černé ze Slovinka a bílé z Piemontu. Na menu lze nalézt Smažené vejce s lanýžovou pěnou, křupavými bramborami a houbami či Křepelku plněnou nádivkou s lanýžem, omáčkou z hroznového vína.
Milovníci čerstvých těstovin si přijdou také na své, na lanýžovém menu nechybí Tagliolini s lanýžem a křepelčím vejcem. Očekávanýmm bestsellerem je bezpochyby Kambala, lanýžové brambory s pažitkou a květák. Dezert je jen jeden ale perfektní. Lískooříšková tortina v doprovodu lanýžové zmrzliny a hruškové coulis je sladkou lanýžovou tečkou tohoto podzimu.
Lanýže jsou nejdražší pochutinou světa. La Veranda umí pracovat s těmi nejobtížnějšími a nejluxusnějšími surovinami zároveň. Rázem tu je dvoutýdenní lanýžové menu, které má přívlastek dokonalosti a vintage kvality.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz