Sociální sítě
Nahoru

Svůdný Versace Dylan Purple

Versace odhaluje novou vůni Dylan Purple. Je o zářivá, elegantní vůně, v níž se bergamot mísí s tóny čerstvě utrženého pomeranče. Šťavnatá hruška dodává úvodnímu akordu nádech modernosti.

Mám ráda Iris. Prošlapala si svou vlastní cestu. Má úžasnou povahu. Je nádherná, chytrá a možná trochu divoká … pravá dívka Versace. Pro mě je dokonalou tváří naší nové vůně. Vdechuje jí život svým skvělým osobitým stylem, energií a veselostí,“ prozrazuje Donatella Versace.

Opojná vůně květů frézie způsobí explozi jasně fialové barvy, jemná vůně jejich okvětních lístků se proplétá s intenzivními tóny Mahonialu a Pomarose. Belambra a Ambroxan dodávají vůni výrazně elegantní a chvějivé tóny, podtržené jemnou molekulou Iso E Super a také hebkým cedrem. Silkolide uzavírá parfém pižmovou nótou s lehce ovocným akcentem.

Tato vůně je pozvánkou na výlet k moři. Svěží, ovocný a návykový úvod je poctou neodolatelným italským zmrzlinám a také jejímu ikonickému ovoci – citrusu. Květinové srdce je interpretací hypnotického západu slunce na pláži, kdy se jeho purpurové odlesky dotýkají mořských vln.Nakonec se prosadí chvějivé dřevité akordy a elegantní pižmo, které navodí dojem zlatého, měkkého, uklidňujícího písku, ” dodává autor vůně Christophe Raynaud, Givaudan

Flakon nové vůně Dylan Purple je vyjádřením inovativního přístupu značky Versace k designu. Elegantní křivky odkazují ke tvaru amfory a připomínají kořeny značky v klasické kultuře a mytologii. Sklo i krabička mají fialovou barvu s detaily z růžového zlata. Zlatý uzávěr je ozdoben typickou hlavou Medúzy a vyrytým názvem vůně.

Písmena vyvedená v barokním stylu pak tvoří logo značky i kolem hrdla flakonu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.