Sociální sítě
Nahoru

Tambour Street Diver představuje dvě nové variace

Módní dům Louis Vuitton oslavuje dvě desetiletí hodinářské výroby. Potápěčské hodinky Tambour Street Diver, které zaujmou svou nevtíravou elegancí, při této příležitosti představují dvě nové variace v módních barvách. Jasná a svěří oranžová je osvědčenou klasikou hodinářských kolekcí Louis Vuitton a zajišťuje snadnou čitelnost pod vodou i ve tmě. Zemitá olivově zeleň zase vzývá k nekonečným dobrodružstvím.

Model Tambour Street Diver byl uveden v loňském roce a ihned získal cenu Diver´s Watch Prize na Grand Prix d’Horlogerie de Genève. Hodinky se díky výrazné identitě rychle staly ikonou. Mají obrácený tvar bubínku, který dokonale odráží rytmus ubíhajícího času.

Jejich osobitý design a velkorysé rozměry potěší milovníky zajímavých mechanických hodinek. Jsou vyrobeny z jednoho bloku oceli, mají strojek s automatickým nátahem a luminiscenční indexy. Šroubovací korunka zajišťuje voděodolnost do 100 metrů. Model je tak skvělou volbou nejen pro městská dobrodružství, ale i pro výlety za potápěním. Pryžový řemínek s logem Louis Vuitton je vyměnitelný a hodinky se tak snadno přizpůsobí i tomu nejnáročnějšímu životnímu stylu.

Nová ikona Tambour Street Diver se nyní představuje ve dvou nových barevných variacích a potvrzuje svůj status v hodinářském světě. Vysoce přesné hodinky oslavují hodnoty neoddělitelně spjaté s módním domem Louis Vuitton. Jsou spojením rafinovaného savoir-faire s kreativní svobodou.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.