Sociální sítě
Nahoru

PRU58 představilo nové menu

Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje své nové večerní menu. Všechny pokrmy lze vychutnat jednotlivě či v degustační formě, a to v 6, 7 či 8 chodovém menu.

Pro neznalé, stylem restaurace je twist asijské kuchyně s důrazem na lokální české ingredience. Právě ty hrají v přípravě hlavní roli. Za zmínku stojí zvěřina od Pavla Šmidrkala ze Sádek, drůbež z farmy ze Sedlčan a křepelky z farmy Hradišťsko, sladkovodní ryby od Patrika Rybčáka z Pehlřimovska a vepřové a hovězí si nechávají zrát u pana Kloudy z Vysočiny.

PRU58 roste a tím i celá nabídka. Do stávajícího menu začíná mluvit thajský hlas. Večerní menu se může pochlubit autentickým umem thajských kuchařek, které vdechly nový život části menu. V jejich nabídce lze najít vyladěné Hovězí s rýží neboli Crying Tiger Beef. Případně fenomenálně jemné Krabí kari od thajské babičky Luckyn či Pekingskou kachnu s dýňovoými lokšy. Tyto pokrmy jsou očekávanými bestsellery.

Pro jednoduchost a komfort jsme sestavili Omakase menu, kdy host nechá vše na obsluze, a ta připraví dokonalé menu na míru každému. Je to neuvěřitelný zážitek, který se podřídí každé osobnosti, chuti, dnu a náladě,“ dodává majitel a executive chef Štěpán Návrat. Menu by nebylo celistvé, kdyby chybělo sushi. Mistři této pochutiny jsou právě v PRU58. Jejich výtvory jsou kvalitní, kompaktní a absolutně autentické.

Nápojový lístek stojí také za povšimnutí a nyní je nabídka opět rozšířena a čítá již 9 koktejlů. Asijské koktejly v českém provedení dokáží konkurovat vyhlášeným barům. Nově jmenovitě nabízí hned 3 asijské perly, a to Cherry Sakura, Pink „Guava“ Lady a Passion Pleasure. Další metou bude sestavení nealko párování. Je tedy se na co těšit.

Nový kabát dostala i část určená pro vegetariány a vegany. Na výběr mají rovnou 10 pokrmů, které jsme vyladili k dokonalosti. Bereme v potaz každou intoleranci či životní směr. Asijská kuchyně z českých surovin k tomu vybízí,“ dodává Štěpán Návrat. Myšleno je i na děti, které mají nachystané pastelky a zkrácené menu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.