Sociální sítě
Nahoru

MeisterSinger na vlně udržitelnosti

Pražský hodinářský ateliér Chronoshop neustále rozšiřuje své služby a nabídku hodinek. Rád také podporuje udržitelné projekty, ekologii a fair trade. Patří mimo jiné mezi obchody, jež na svém webu nabízí i sekci EKO hodinky, jež se stále rozšiřuje. Nejnovějším přírůstkem nabídky jsou MeisterSinger Stratoscope Best Friends, které vznikly ve spolupráci se Světovým fondem na ochranu přírody WWF.

Ocelové hodinky s indikací měsíčních fází, jež na ploše číselníku dotváří symbol Země, vznikly v omezené sérii čítající 250 kusů. Z prodeje každého individuálně číslovaného exempláře pak putuje 250 euro na podporu neziskové organizace, která je využívá na záchranu životního prostření a vzácných živočišných druhů.

Prodávají se za cenu necelých 105 000 Kč a to v balení z recyklovaného kartonu, a na veganském řemenu – tedy přírodní imitaci kůže.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.