Sociální sítě
Nahoru

Snídaně k večeři?

J&J v Teplicích se vyvýjí a neuvěřitelně prosperuje. Po neotřelém provozu se ukázalo, co hosté v kraji a projížděcí návštěvníci milují. Jsou to snídaně a brunche takového formátu, že zůstává úsměv dlouhé hodiny po návštěvě. Obědy a večery jsou ovšem také v oblíbenosti. Majitel Jan Hawelka vyslyšel všechny tóny přání hostů a vzniklo bistro s celodenní nabídkou, která uspokojí každého.

Dát si Vejce Benedikt po celý den není utopie, ale realita. Oproti tomu přísedící může sáhnout po Kynutých knedlících plněných trhaným masem či Hovězím líčkům na víně. Nabídka není nijak široká, ale velmi zohledněná francouzským gastronomickým hlasem. Vždycky je čas na kvalitní gurmánský zážitek. Člověk musí využít různorodou a přesto střídnou nabídku, která zaručí surovinově prvotřídní zážitek.

Tajným tipem je Avo Toast, který je v nabídce od rána až do večera. Žádné časové omezení. Žijeme v rozdílném časovém tempu a my to akceptujeme a vlastně tuto mentalitu zastáváme. Nic není možné zaškatulkovat na první dobrou. Když přijde host na oběd či večeři a zatouží po delikatese jménem Frenchtoast croque madame, která spíše patří do snídaňového menu, má smůlu. V J&J ale je tomu naopak. Tato francouzská delikatesa je k dostání celodenně a stojí opravdu za ochutnání,“ dodává majitel a srdce celého podniku Jan Hawelka. Nechybí oblíbený Club sandwich či Borůvkové lívance.

Všichni žijeme plnými doušky, ale každý máme své tempo a časovou denní náročnost. Proč tedy neakceptovat hosta se vším všudy. V severočeském fine bistro to lze. Kdo se chce přesvědčit, tak spěchá. Zájem je po celý den obrovský a rezervace napomáhají ucelenému báječnému zážitku. Kdo totiž zaskočí do J&J na prvotřídní kávu a homemade dezert michelinské kvality rozhodně také neprohloupí. Tento gastronomický provoz přesahující zajeté standardy neuvěřitelně oživuje severočeský kraj po všech stránkách.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.