Sociální sítě
Nahoru

Mexická party v The Monkey Baru s tequilou Padre Azul

Ve středu 30. listopadu se The Monkey Bar, tedy opravdu první městská džungle v centru Prahy, promění v opravdové Mexiko. V 18 hodin zde vypukne party určená všem milovníkům tequily.

Místní tým prvotřídních barmanů se tak pochlubí tou nejlepší značkou tequily Padre Azul, která se tradičně vyrábí v mexickém Jaliscu. Tvoří se ze 100% ručně vybrané modré agáve a je známá svým jemným a mírným aroma. Značka nabízí tři kategorie Silver, Reposado a Añejo, které jsou vyráběny podle nejvyšších požadavků a kritérií kvality indelicate revolutionary. Tequila je vysoce ceněna znalci a hojně zastoupena v evropských party hotspotech a špičkových gastronomických zařízeních.

Na akci do koktejlového The Monkey Baru, je vstup zdarma. A co na vás čeká?

– Fiesta Mexicana v plném proudu

– Speciální tequilové koktejly pouze pro tento večer

– Mexické Tapas

– Barman na guestshift od Padre Azul

– Latino DJ

Tento koktejlový bar je díky zkušenému barmanskému týmu předurčen k tomu, aby přinášel štěstí v každé sklenici. Zde vstoupíte do světa špičkových spritů, nasajete nejnovější trendy v mixologii a díky velmi uvolněné atmosféře se budete cítit jako doma. Bar láká hosty také svým vytříbeným designovým interiérem a prostornou zahrádkou se zastřešením a vytápěním.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.