Veletrh Šperky a kameny nabídne originály i rarity

Ručně dělané originální šperky za použití kamenů, perel a drahých kovů plus minerály z celého světa najdete na jednom místě na veletrhu Šperky a kameny. Akce proběhne v sobotu 19. listopadu v hotelu Olympik Praha.
Několik desítek špičkových tvůrců a prodejců bude na veletrhu nabízet šperky z naturálních kamenů tvořené za použití metalických dílů, ručně dělané náramky a náhrdelníky, šperky z přírodních minerálů a surových kamenů, perleti a říčních perliček, dekorační barevné kameny nebo málo známé a raritní minerály a fosilie.
Návštěvníci si také mohou nechat zdarma ocenit vlastní donesené kameny a šperky. Odborný znalec bude zdarma poskytovat konzultace ohledně, kvality, ceny a pravosti jimi donesených šperků, minerálů a drahých kamenů.
Drtivá většina vystavovatelů vytváří šperky ručně, každý kus je unikátní a jedinečný originál. Nabídka veletrhu je opravdu pestrá, takže návštěva veletrhu potěší celou rodinu. A pozor! Děti a mládež do 18 let mají na veletrh vstup zdarma.
Přímo na veletrhu si také bude moct u stánku Monsterance CZ vytvořit vlastní šperk nenáročnou technikou drátování. A to z donesených nebo na místě zakoupených kamenů. Zkušené lektorky vás celým procesem rády provedou, všechen materiál i pomůcky budou na místě k dispozici. Akce je vhodná pro zkušené i začínající šperkaře.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz