Sociální sítě
Nahoru

Veletrh Šperky a kameny nabídne originály i rarity

Ručně dělané originální šperky za použití kamenů, perel a drahých kovů plus minerály z celého světa najdete na jednom místě na veletrhu Šperky a kameny. Akce proběhne v sobotu 19. listopadu v hotelu Olympik Praha.

Několik desítek špičkových tvůrců a prodejců bude na veletrhu nabízet šperky z naturálních kamenů tvořené za použití metalických dílů, ručně dělané náramky a náhrdelníky, šperky z přírodních minerálů a surových kamenů, perleti a říčních perliček, dekorační barevné kameny nebo málo známé a raritní minerály a fosilie.

Návštěvníci si také mohou nechat zdarma ocenit vlastní donesené kameny a šperky. Odborný znalec bude zdarma poskytovat konzultace ohledně, kvality, ceny a pravosti jimi donesených šperků, minerálů a drahých kamenů.

Drtivá většina vystavovatelů vytváří šperky ručně, každý kus je unikátní a jedinečný originál. Nabídka veletrhu je opravdu pestrá, takže návštěva veletrhu potěší celou rodinu. A pozor! Děti a mládež do 18 let mají na veletrh vstup zdarma.

Přímo na veletrhu si také bude moct u stánku Monsterance CZ vytvořit vlastní šperk nenáročnou technikou drátování. A to z donesených nebo na místě zakoupených kamenů. Zkušené lektorky vás celým procesem rády provedou, všechen materiál i pomůcky budou na místě k dispozici. Akce je vhodná pro zkušené i začínající šperkaře.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.