Sociální sítě
Nahoru

Poznejte novou Macaron Petit. Přes den kabelka, večer psaníčko

Malá kráska s mnoha možnostmi. Česká značka kožených kabelek a doplňků FOLBEUR se rozhodla pro pár drobných změn u svého oblíbeného modelu malých kabelek Macaron Petit a přivedla ho k dokonalosti. V jeden moment je Macaron Petit denní kabelkou a záhy se může proměnit v malé elegantní večerní psaníčko.

Malá kabelka Macaron Petit nespadla jen tak z nebe, ale v rukách zakladatelky značky a návrhářky modelů Markéty Folberové se rozvinula do krásy. Své nositelce nabízí nové možnosti. Velikost si ponechala i svou roztomilost, stejně jako zaoblené křivky a minimalistický design.

Nově jí sluší širší popruh a změnou upínání uvnitř kabelky se z ní v jeden moment může stát malé psaníčko. Je jen na vás, při jaké příležitosti ji budete nosit, vždy ji oceníte. Vytvoříte s ní nenucený styl i elegantní dokonalost. Jakou barvu zvolit? Novou Macaron Petit najdete v klasické barevné paletě FOLBEUR od černé, nude až po oranžovou či zelenou. Kdo chce více lesku a záře, má na výběr metalické modely kolekce ROBOT .

Doplňte svou šňůru perel kabelek FOLBEURek o tento model. Všechny barvy Macaron Petit a další produkty najdete na FOLBEUR.com.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.