Sociální sítě
Nahoru

Získejte unikátní model škodovky a podpořte dobrou věc

Český výrobce kovových modelů, společnost KADEN, podpoří navigátora Petra Grosse, který se zotavuje po vážné nehodě. Část zisku z prodeje speciálně připravené limitované edice modelu vozu „Škoda Octavia Kit Car“ pomůže k rychlejšímu návratu do života české legendy automobilového sportu.

Když Petru Grossovi změnila život automobilová nehoda, psal se rok 2014. S vážným poraněním hlavy a mozku se bohužel potýká dodnes. Jeho stav se postupně zlepšuje také díky rehabilitačním pobytům, kompenzačním pomůckám a pravidelným neurorehabilitacím u specializovaného fyzioterapeuta, které nehradí zdravotní pojišťovna. Již 4. ledna 2023 oslaví Petr Gross své 60. narozeniny. K tomuto výročí byla založena sbírka na podporu jeho statečného boje s následky těžké nehody.

Na finanční podporu této sbírky vydá koncem listopadu společnost KADEN číslovanou limitovanou 500kusovou edici modelu „Škoda Octavia Kit Car“ s podpisem Petra Grosse a Vladimíra Bergera. Z každého prodaného modelu poputuje na sbírku 100 Kč, tento obnos KADEN navíc doplní i o firemní dar. Koupí modelu tedy získáte nejen unikátní kousek do své sbírky, ale zároveň pomůžete Petru Grossovi zvítězit i v této životní etapě.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.