Gastro | 17.11.2022 | Jan Pešek

Four Seasons Hotel Prague zve na bílého lanýže a tradiční americké thanksgiving

Restauraci CottoCrudo v listopadu provoní nezaměnitelná vůně jedné z nejoceňovanějších pochoutek na světě. Výjimečný bílý lanýž Alba z oblasti Piemont v severozápadní Itálii oslavuje šéfkuchař Marco Veneruso ve svém speciálním šestichodovém degustačním menu i ve vybraných pokrmech a la carte.

Marco Veneruso

Hosté se mohou těšit na exkluzivní kreace včetně lanýžového medu a zmrzliny. Degustační menu s bílým lanýžem se podává denně až do konce listopadu. Cena je 5000 Kč na osobu, přičemž párování s vínem vyjde na dalších 2500 Kč.

CottoCrudo

Listopadovou nabídku obohatí také sous chef Nicholas Trosien, nejnovější člen talentovaného kulinářského týmu, který za restaurací CottoCrudo stojí. Nicholas pochází z amerického Michiganu a letošní večeři na Den díkůvzdání připravil pro hosty, kteří rádi slaví tento svátek s bohatou hostinou a ve skvělé společnosti.

Nicholas Trosien

Milovníci americké kuchyně se mohou těšit na lahodnou kombinací salátu z humra, pečené krůtí rolády se zelenými fazolemi, batátovým pyré a brusinkovou omáčkou zakončenou pekanovým koláčem s vanilkovou zmrzlinou. Toto tradiční americké thanksgiving menu vyjde na 1750 Kč na osobu.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz