Sociální sítě
Nahoru

Moira představila kolekci inspirovanou přírodou

Inspirace podzimní přírodou, kombinace vzorů a zejména unikátní materiál Merino Moira, to jsou hlavní znaky nové kolekce podzim/zima 2022/2023. Inspirujte se kousky, ve kterých si (pod)zimní radovánky i domácí lenošení užijete v tom nejlepším komfortu.

Kvalitní materiál, který má ty nejlepší vlastnosti a ještě skvěle vypadá. Merino Moira vznikla kombinací Moiry, polypropylenového vlákna, které zajišťuje okamžitý odvod vlhkosti, a přírodního vlákna Merino původem z Nového Zélandu.

Výsledkem je materiál, mezi jehož největší přednosti patří odolnost, schopnost udržovat tepelný komfort a odvádět vlhkost, zadržovat případné pachy i zajistit komfort při každodenním nošení v různých prostředích.

Kromě Merino Moiry obsahuje nová kolekce podzim/zima 2022/2023 i další funkční materiály, které využijete při nejrůznějších sportovních aktivitách, při běžném nošení, ale také při domácím lenošení. Zahrnuje funkční trika, mikiny i bundy, nechybí ani dámské sukně či dětské kombinézy. Speciální pozornost je věnována i kvalitním ponožkám z vlněné příze.

Celá kolekce, od prvotního návrhu po finální produkt, vzniká výhradně pod naší taktovkou a je šitá v České republice. Vlastní technologické zázemí nám umožňuje dohlížet na každou fázi výrobního procesu a udržet tak potřebnou kvalitu,“ říká ředitelka společnosti Moira, Marcela Vlčková.

Designově je kolekce inspirována rozmanitostí přírody, vzory rostlin či hornin, v pánské kolekci se promítá odraz geometrie. Tomu odpovídají i zvolené barvy, které se nesou spíše v tlumenějších podzimních tónech, jako jsou fuchsiová, švestková či vínová a zároveň se tu pracuje i s kontrasty černá versus bílá.

Takzvaná žakárová pletenina umožňuje kombinovat barvy, vzory i materiály do jednoho funkčního úpletu. Máme tak možnost vytvořit výrobky, které jsou nejen vysoce funkční, originální, ale i slušivé na pohled a pohodlné na nošení,“ dodává Marcela Vlčková.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.