Odstartovat v dnešní hektické době změnu životního stylu s pomocí zdravějšího jídelníčku se snaží stále více lidí. Právě pro ně je tu USUI, nová značka konjakových příloh. Jde o alternativní náhradu vysokokalorických těstovin či rýže ve špičkové kvalitě a za příznivou cenu. Novinka neobsahuje žádné sacharidy, tuk, lepek ani soli. Je vhodná i pro vegany, vegetariány, celiaky, diabetiky nebo jedince s intolerancí na laktózu. Přílohy jsou bez přidaných barviv a obsahují vlákninu glukomannan, která prokazatelně napomáhá ke snížení hmotnosti a prospívá zažívání.
„Zdravější jídelníček znamená i méně kalorií. Dříve byli kvůli tomu lidé zvyklí přílohy zcela vynechávat, teď je trend jiný. Nahrazují je různými alternativami. To ale může zatížit domácí rozpočet. Mnoho lidí je pak nuceno šetřit na úkor kvality. Značka USUI nabídne obojí, tedy jak špičkovou kvalitu, tak příznivou cenu,“ říká Eva Sroka, marketingová ředitelka značky USUI.
Stylové, moderní a chutné přílohy
Motivaci pro zásadní změnu životního stylu, tedy změnu jídelníčku i stravovacího režimu, ovlivňuje většinou cenová dostupnost produktů, jejich chuť a variabilita použití v kuchyni. Všechny tyto oblasti nová značka konjakových příloh USUI splňuje. Příprava je rychlá a jednoduchá a dají se použít prakticky všude tam, kde oblíbené klasické přílohy. V nabídce jsou konjakové spaghetti v nálevu, konjakové fettuccine v nálevu, konjakové penne v nálevu, konjakové vlasové nudle v nálevu a konjaková rýže v nálevu. Konjakové přílohy v nálevu se nevaří, jsou připravené k okamžité konzumaci. Mají neutrální chuť.
Konjakové přílohy USUI obsahují vlákninu glukomannan, která přispívá ke snížení hmotnosti a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Mají minimální energetickou hodnotu a neobsahují sacharidy, sůl ani tuk. Díky svému složení jsou tedy ideální součástí redukčního jídelníčku. Jsou určeny nejen těm, kteří se snaží cíleně redukovat svou hmotnost, ale i všem milovníkům zdravých a nízkokalorických produktů, veganům, vegetariánům, celiakům, lidem s intolerancí na laktózu i diabetikům.