Sociální sítě
Nahoru

Partnerství hodinářské značky Oris a hasičů Coulson Aviation

Značka Oris vyvíjí aktivity na mnoha frontách, aby přinesla naší planetě a jejím obyvatelům změnu k lepšímu. Je nezávisle certifikována jako klimaticky neutrální společností a navíc spolupracuje s vizionáři, aby přinesla změnu, která učiní tento svět lepším místem.

V této souvislosti hrdě oznámila nové partnerství s Coulson Aviation, přední světovou organizací v oblasti leteckého hašení požárů. Tato rodinná nezávislá společnost se sídlem v Kanadě vysílá piloty, letadla a vybavení do oblastí světa postižených lesními požáry. Během léta na severní polokouli jsou to především Kalifornie a ostatní oblasti USA a v létě na jižní polokouli se její zdroje dělí mezi Austrálii a Jižní Ameriku.

U příležitosti tohoto významného partnerství mezi značkou Oris a Coulson Aviation vznikly inovativní hodinky založené na modelu Big Crown ProPilot. Jejich nejvýraznějším prvkem je ohnivě gradientní oranžový číselník, který je jasným symbolem nebezpečného prostředí. Samotné pouzdro z uhlíkových vláken bylo vyrobeno inovativním patentovaným procesem 3D tisku, který se v hodinářství dosud nikdy nevyskytl.

65 gramů vážící hodinky budou limitovány tisíci kusy a vyjdou na 110 290 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.