Sociální sítě
Nahoru

Kniha Louis Vuitton Tambour – edice Thames & Hudson 2022

Módní dům Louis Vuitton sestavil pro manufakturu La Fabrique du Temps tým renomovaných odborníků, kteří navazují na léty prověřenou švýcarskou hodinářskou tradici. Zde vznikají jedinečné a stylové náramkové hodinky s nadčasovým designem, který se povznáší nad pomíjivé trendy. Značka Louis Vuitton si zakládá na kreativní svobodě a dynamickém přístupu, je proslulá svou nezaměnitelnou elegancí. Výsledkem této osobité filozofie jsou hodinky Tambour, které se od roku 2002, kdy byly poprvé uvedeny na trh, těší velké oblibě.

Literární úvahy žurnalistky a hodinářské expertky Fabienne Reybaud zkoumají kreativní původ designu Tambour a historii hodinářské výroby u značky Louis Vuitton, soustředí se samozřejmě i na úžasnou práci v manufaktuře La Fabrique du Temps.

Titul nabízí přehled nejdůležitějších modelů i exkluzivní příspěvky od hodinářských odborníků. Je tak užitečným zdrojem pro sběratele a znalce. Kniha nadchne velkorysým designem s více než 450 ilustracemi. Je opravdu krásná a ocení ji všichni milovníci hodinářství i životního stylu Louis Vuitton.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.