Sociální sítě
Nahoru

Manufaktura IWC spojuje své jméno se značkou lyží Faction

Hodinářská manufaktura IWC oznámila novou spolupráci se společností Faction. Ve svém prvním společném projektu švýcarský výrobce luxusních hodinek a švýcarská značka špičkových lyží spouští „Faction Studio 1 IWC Collab Ltd“.

Lyže jsou omezeny 55 páry a jedná se o vůbec první lyže, které společnost vyrobila s luminiscenčním designem. Nápisy „LAKE TAHOE“ a „IWC“ na bílé horní vrstvě ve tmě září nazelenalým tónem. Každý pár je navíc dodáván s možností zakoupení pilotních hodinek s chronografem TOP GUN Edition „Lake Tahoe“ v bílé keramice.

Tato kooperace spojuje dvě švýcarské společnosti s prokázanými zkušenostmi a vysokou kompetencí v oblasti inženýrství. Obě značky také získaly jedinečné odborné znalosti v oblasti pokročilých materiálů a zavázaly se dodržovat nejvyšší standardy týkající se udržitelnosti a odpovědné výroby.

Společnost Faction založila v roce 2006 skupina vášnivých lyžařů. Od té doby si vydobyli reputaci výrobou vysoce kvalitních lyží a lyžařského vybavení pro freeride, freestyle a all-mountain lyžování. Spoléhá na ně i několik špičkových sportovců, mezi nimiž nechybí Eileen Gu, ambasadorka značky IWC a dvojnásobná olympijská vítězka.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.