Sociální sítě
Nahoru

Vánoční soutěž: Vyhrajte voucher pro 2 osoby na brunch do restaurace The Artisan

Pražská restaurace The Artisan v hotelu Marriott si vás získá svým neotřelým designem, ve kterém dominuje otevřená, divadelní kuchyně, interaktivním servisem a hlavně skvělým jídlem. Tým šéfkuchaře Davida Rejhona zde připravuje vytříbené pokrmy z české moderní kuchyně, při jejichž přípravě se klade důraz na řemeslnou výrobu, spolupráci s lokálními dodavateli, sezónnost a čerstvost surovin, a rovněž jejich udržitelné zpracování, to vše podtrhuje jedinečný kulinářský zážitek v této restauraci.

Pro gastronomické nadšence je každou neděli od 12:30 hodin připraven rodinný brunch, který představuje skvělou příležitost, jak strávit příjemné odpoledne se svými nejbližšími v obklopení vybraných delikates. Hosté se mohou těšit na unikátní degustaci v podobě několikachodového servírovaného brunche, kde si na své přijdou milovníci masa a steaků, vše doplněné o čerstvé ryby a zeleninu.

Během současného adventního období se brunche konají i každou sobotu a jsou zpestřeny doprovodným svátečním programem a řadou tradičních vánočních pochoutek. Brunche na hlavní vánoční svátky budou ve znamení českých, ale i mezinárodních tradic, takže si můžete se svou rodinou či přáteli dopřát doslova jedinečnou hostinu, na kterou zavítá i Santa Claus.

Na závěr každého brunche je vždy připraven výběr lahodných domácích dezertů a během prosince také vánočního cukroví z dílny cukrářů The Artisan, které vás příjemně naladí na zbytek víkendu a nadcházejí sváteční období.

V jaké zemi vznikl koncept víkendového brunche?

a) USA

b) Velká Británie

c) Francie

Nápovědu lze hledat na stránkách theartisan.cz. Správné odpovědi zasílejte na mail soutez.iluxus@rf-hobby.cz do 7.  prosince do 12:00. Vylosované budou dvě správné odpovědi, a to padesátá a stá.

 

AKTUALIZACE: děkujeme všem za účast. Ve středu 7. prosince byli vylosování dva výherci, a to Kateřina P. z Prahy a Petr B. taktéž z Prahy. S výherci se spojíme pomocí e-mailu. Děkujeme. Správná odpověď byla za B – víkendové brunche mají svůj původ ve Velké Británii.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.