Sociální sítě
Nahoru

Rychlé bezdrátové nabíjení doma i v kanceláři

Bezdrátové nabíjení je stále populárnější. Problémem ale často bývají nižší rychlosti. Tuto situaci do značné míry řeší nová bezdrátová nabíječka Varta. Wireless Charger Pro přináší bezdrátové nabíjení s podporou standardu Qi a maximální rychlostí nabíjení 15 W.

Pro starší zařízení jsou k dispozici i pomalejší režimy 5, 7, 10 a tedy také 15 W. Pro použití nabíječky stačí připojit USB-C zdroj podporující standard USB Power Delivery (5 V/ 2 A; 9 V/ 2 A; 12 V/1.5 A) a nabíjené zařízení už jen jednoduše položit. O stavu nabíjení informuje vícebarevná dioda.

Pohodlnému nabíjení a stabilitě pomáhají silikonové „nožky“ a „antislip“ materiál, který udrží na místě i mobily se „skleněným“ tělem. Základna nabíječky je z kvalitního hliníku a kryt nabíjecí části v kombinaci plastu a „textilního“ povrchu. Varta Charger Pro, s cenovkou 699 Kč, si poradí se všemi zařízeními jako jsou telefony, chytré hodinky, bezdrátová sluchátka a další USB zařízení. Samozřejmostí jsou 3 roky záruky a v balení je přiložen 1m USB-C to USB-C kabel.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.