Sociální sítě
Nahoru

Forbes představil svou kuchařku

Vydavatel knih a magazínů Forbes představil exkluzivní knižní novinku. Krátce po uvedení knihy Královna všech, od autorky Ireny Cápové, která čtenáře provedla příběhem britské královny Alžběty II., jež se dožila úctyhodného věku 96 let, přichází s kuchařkou.

Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí, ale také vyvážeností zdravého stravování.

Za vznikem knihy stojí autorský kolektiv Kateřiny Pechové, Martiny Baťhové, Markéty Marešové v čele s Kateřinou Bičíkovou-Harudovou. Ta je zkušenou redaktorkou v oblasti gastronomie a kulinářství. Prakticky neustále vymýšlí nové recepty, které si pečlivě zapisuje a samozřejmě vaří a ochutnává. Při výběru receptů kladla důraz hlavně na to, aby si je každý čtenář bez větších problémů mohl připravit.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.